GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Varmuuskopioi tilaajatiedot viemällä yhteyshenkilöt.

Suosittelemme viemään yhteyshenkilösi säännöllisesti tilaajatietojesi varmuuskopioimiseksi. On myös hyvä ajatus viedä yhteyshenkilöt ennen kuin teet mitään suuria muutoksia sähköpostiluetteloon. Kaikki viennit toimitetaan sähköpostilla latauslinkkeinä .csv- tai .xls-tiedostoihin.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi, ellet jo ole kirjautunut. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Tilaajat-välilehteä.
  3. Napsauta sen luettelon nimeä, jonka haluat viedä. Jos haluat viedä koko luettelon, napsauta Kaikki tilaajat .
  4. Napsauta Vie.
  5. Valitse, haluatko viedä tiedostosi CSV- vai XLS-muodossa.
  6. Vahvista ja käynnistä vientisi napsauttamalla Vie.
  7. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin tiedostoosi.

Huomautus: Katso alta, jos sinulla on ongelmia vientilinkin kanssa.

Valittujen yhteyshenkilöiden luettelon vieminen:

1. Valitse luettelo, jonka haluat viedä, tai valitse tietyt yhteystiedot (käyttämällä valintaruutuja).
  2. Napsauta sivun yläosassa oikealla sijaitsevaa Vie-painiketta.
  3. Valitse, haluatko viedä tiedostosi CSV- vai XLS-muodossa.
  4. vie-yleisö-valitse-csv-xls-tiedostomuoto
  5. Vahvista ja käynnistä vientisi napsauttamalla Vie.
  6. Ilmoitamme sinulle, että vienti laadittiin onnistuneesti ja lähetämme sähköpostiviestin, kun se on valmis. Tämä kestää yleensä vain muutaman minuutin, mutta suurten luetteloiden kohdalla aika voi olla pitempi.

Vientilinkkiä koskevat ongelmat

Useimmissa selaimissa ja postilaatikoissa linkin napsauttaminen lataa automaattisesti viemäsi yhteyshenkilöt monikäyttöisenä CSV-muotoiltuna tekstinä tai laskentataulukkona. Jos linkin napsauttaminen ei jostain syystä lataa tiedostoa automaattisesti, napsauta hiiren kakkospainikkeella (PC) tai control+napsauta (Mac) linkkiä, jolloin selaimesi näyttää vaihtoehdon Tallenna linkki nimellä (tai vastaavan):

Kun valitset tämän vaihtoehdon, voit valita nimen ja sijainnin tiedoston tallentamista varten. Tiedoston nimeäminen käyttäen tiedostotunnistetta .csv (kuten "Vienti_Nimi.csv"), tai tiedostotunnistetta .xls (kuten "Vienti_Nimi.xls") on paras tapa varmistaa, että tiedosto aukeaa oikein ja oikeassa ohjelmassa tietokoneessasi. Se, mitä tiedostotunnistetta sinun pitää käyttää tiedostoa tallentaessasi riippuu siitä, minkä tiedostomuodon valitsit, kun veit tilaajasi.

Valmista! Sinulla on nuo yhteystiedot sisältävä tiedosto tietokoneessasi ja sinun pitäisi voida avata se ja muokata sitä millä tahansa taulukkolaskenta- tai tekstinkäsittelyohjelmalla.

Tähän liittyviä aiheita:
Yhteystietojen poistaminen
Kuinka tarkastella tai muokata yhteystietoja