Varmuuskopioi verkkosivustoni

Tämä video ja sen alla olevat ohjeet selittävät, miten laaditaan manuaalinen varmuuskopio verkkosivustostasi Kotisivukone 7:n avulla.

Huomautus: Verkkosivustosi varmuuskopioidaan automaattisesti aina, kun sivusto julkaistaan tai palautetaan tai uusi teema valitaan.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Muokkaa sivustoa, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen palkin kuvaketta ja valitse sitten Sivuston asetukset.
  3. Napsauta Varmuuskopioi/palauta-välilehteä ja valitse sitten Luo varmuuskopio.
  4. Kun uusi varmuuskopio on luotu, sulje ikkuna valitsemalla OK.

Huomautus: Kotisivukone tallentaa enintään viisi manuaalista varmuuskopiota korvaten aina vanhimman. Automaattisia varmuuskopioita ei lasketa mukaan viiteen manuaaliseen varmuuskopioosi. Varmuuskopioiden käyttämiseen ei ole aikarajaa. Lisätietoja varmuuskopion käyttämisestä sivuston palauttamiseen on kohdassa