Varmuuskopioi verkkosivustoni Linux -verkkohotellissa

Sinun tulisi aina pitää täysi varmuuskopio verkkosivustostasi - ei ole mitään muuta tapaa varautua odottamattomiin tilanteisiin. Näin voit luoda varmuuskopiotiedoston manuaalisesti Linux -verkkohotellitiliäsi varten.

Huomautus: Voimme tehdä tämän puolestasi myös automaattisesti Verkkosivuston varmuuskopioinnin avulla .

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux hosting huomioon haluat varmuuskopioida, valitse Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin aloitussivun Tiedostot -osiossa Ohjattu varmuuskopiointitoiminto .
  5. Vuonna cPanel Ohjattu varmuuskopiointi -sivulla Back Up.
  6. Napsauta Täysi varmuuskopiointi .
  7. Jos haluat sähköposti -ilmoituksen, kun varmuuskopiointi on valmis, anna sähköpostiosoitteesi kohdassa Luo täysi varmuuskopio . Jos et halua ilmoitusta valitse Älä lähetä ilmoitusta varmuuskopiointi loppuun.
  8. Napsauta Luo varmuuskopio . cPanel luo varmuuskopiotiedoston kotihakemistoon (ja ilmoittaa sinulle, kun se on tehty, jos sinua pyydetään ilmoitusta varten).