Lataa cPanel -tili käyttämällä päivittäisiä varmuuskopioita

Lataa koko cPanel -tilisi tar.gz -varmuuskopio Daily Backups -sovelluksella.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -palveluun tuotesivulle .
  2. Valitse Verkkohotelli . Valitse sitten Hallitse sen Linux -verkkohotellitilin vierestä, jonka haluat palauttaa.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse näytön yläosasta Varmuuskopiot .
  4. Valitse Näytä varmuuskopiot .
  5. Valitse haluamasi varmuuskopiointipäivä. Voi kestää muutama minuutti, kun vastaava varmuuskopio asennetaan cPanel -palvelimeen.
  6. Valitse Vie tili .
  7. (Valinnainen) Ohita tietokannan tai kotihakemiston vieminen valitsemalla valintaruudut.
  8. Valitse Aloita vienti .
  9. Kun Menestys -vahvistus näkyy yläosassa, valitse Lataa .

Valitse Palautustoimintojen loki -välilehti, jos haluat tarkastella ja ladata varmuuskopiosi myöhemmin.