No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Varmuuskopioi WordPress -verkkosivustoni manuaalisesti GoDaddy Prossa

Voit milloin tahansa varmuuskopioida WordPress -verkkosivustosi GoDaddy Prossa.

Huomautus: Sinun pitää aktivoida Premium Backup -työkalu verkkosivustollasi, jotta tämä vaihtoehto voidaan ottaa käyttöön.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja napsauta Varmuuskopiot .
  4. Napsauta Varmuuskopioi nyt .
  5. Kirjoita varmuuskopion nimi ja napsauta Tallenna .