Varmuuskopioinnin määrittäminen

Tilin määrittämisen jälkeen sivuston varmuuskopiot täytyy määrittää oikein.

Huomautus: Jos verkkosivustosi käyttää palvelun GoDaddy cPanel-verkkohotellia, teemme tarvittavat toimet puolestasi.

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Sivustosuojauksen koontinäytöltä Varmuuskopiot.
  3. Napsauta verkkosivustosi nimen vieressä olevaa rataskuvaketta ja valitse sitten Verkkosivuston tiedot.
  4. Syötä URL- ja FTP-tiedot ja valitse Tallenna.
  5. Valitse Tietokannan asetukset ja valitse parhaiten verkkosivustoasi vastaava vaihtoehto. Valitse Tallenna.
  6. Valitse Muut asetukset, säädä varmuuskopioinnin tiheys, ilmoitukset ja aloitusaika sinulle sopiviksi ja valitse Tallenna.

Ensimmäisen varmuuskopion pitäisi valmistua muutamassa tunnissa (toiminnon valmistuminen voi kestää huomattavasti kauemmin suurilla sivustoilla). Saat sähköposti-ilmoituksen, kun varmuuskopiointi on valmistunut.