Varmuuskopioinnin usein kysytyt kysymykset

Sivustojen varmuuskopiointipalvelu on palvelu, jonka avulla asiakkaamme voivat varmuuskopioida sivustonsa FTP:n tai SFTP:n välityksellä. Ohessa on muutamia palveluun liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä.

‌‌K: Olen vaihtanut FTP-salasanani, ja nyt varmuuskopiointi epäonnistuu. Mistä tämä johtuu?

Vastaus: Päivitä FTP-salasana varmuuskopioinnin koontinäytöllä.

‌‌K: Onko varmuuskopioilla kokorajoitusta?

Vastaus: Tiedostokohtainen kokorajoitus on 4 Gt.

‌‌K: Miten varmuuskopiointiprosessi toimii?

Vastaus: Sivustostasi otetaan täydellinen varmuuskopio palvelun käyttöönoton yhteydessä. Tämän jälkeen uudet ja muuttuneet tiedostot tunnistetaan päivittäisissä tarkistuksissa. Päivittäisissä varmuuskopioissa huomioidaan vain nämä muutokset.

‌‌K: Voinko käyttää sivuston varmuuskopiointipalvelua, jos sivustoni käyttää muuta kuin palvelun GoDaddy verkkohotellia?

Vastaus: Kyllä. Toista verkkohotellia käyttävä sivusto voidaan varmuuskopioida, kun olet syöttänyt sen FTP-tiedot.