No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vastaa WP Premium -tukipyyntöihin

Toisinaan WP Premium -tuen kehittäjä voi tarvita lisätietoja, ennen kuin se voi täyttää pyyntösi. Voit lähettää viestejä kehittäjille koontinäytön kautta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa WP Premium -tuen koontinäyttö ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Valitse avattavasta valikosta kyseinen verkkotunnus
  3. Napsauta kyseisen tehtävän numeroa Tehtävä # -sarakkeessa avataksesi pyynnön historian
  4. Lähetä viesti -alueella voit ottaa yhteyttä tähän tehtävään WP Premium -tuen kehittäjille
    1. Kirjoita kommenttisi tai vastauksesi kohtaan Kirjoita tähän.
    2. Voit lisätä siihen liittyviä tiedostoja napsauttamalla Selaa tiedostoja -painiketta
    3. Selaa paikalliseen tietokoneeseesi liittyvä tiedosto ja valitse se
    4. Napsauta OK
  5. Kun olet valmis vastaamaan, napsauta Lähetä -painiketta.

Jos sinulla on kysyttävää valmiista pyynnöstä, se voidaan avata vastaamalla lippuun tältä sivulta milloin tahansa 14 päivän kuluessa pyynnön täyttämisestä.

Lisätietoja: