Vastaaminen tarjouksiin, kun myydään verkkotunnuksia

Kun saat tarjouksen verkkotunnuksesta, jota myyt GoDaddy Auctions® -huutokaupassa, voit joko hyväksyä sen, hylätä sen, tarjota vastatarjouksen tai viedä listauksen huutokauppaan käyttämällä ostajan alkuperäistä tarjousta avaustarjouksena. Ostajat voivat jättää tarjouksen verkkotunnukselle, vaikka se olisi tarjoushintaa alhaisempi.

Sinun on vastattava vastatarjouksiin seitsemän päivän kuluessa, kun ne ovat sitovia. Jos hyväksyt tarjouksen seitsemän päivän kuluessa, tapahtuma on suoritettava.

Jos siirrät listauksen huutokauppaan, muunnamme sen 7 päivän julkiseksi huutokaupaksi käyttäen ostajan alkuperäistä tarjousta avaustarjouksena. Katso lisätietoja kohdastaMikä GoDaddy Auctions® on?

Vastatarjouksen lähettäminen ostajalle

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppoihin .
  2. Vie hiiri Myynnin ja osoita Selling.
  3. Napsauta (# tarjousta) verkkotunnuksen nimen kohdalla.
  4. Napsauta Laskuri .
  5. Syötä Laskutustarjouksen määrä -kenttään summa, jonka haluat tarjota.
  6. Napsauta Vastatarjous .
  7. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
  8. Napsauta Vahvista .

Ostajan tai vastatarjouksen hyväksyminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppoihin .
  2. Vie hiiri Myynnin ja osoita Selling.
  3. Napsauta (# tarjousta) nähdäksesi tarjouksen.
  4. Näytä tarjouksen tiedot napsauttamalla Hyväksy.
  5. Hyväksy tarjous valitsemalla Hyväksy tarjous.
  6. Lue ja hyväksy kuittaus.
  7. Napsauta Vahvista .

Ostajan tarjouksen lähettäminen huutokauppaan

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppoihin .
  2. Vie hiiri Myynnin ja valitse Selling.
  3. Napsauta (# tarjousta) nähdäksesi tarjouksen.
  4. Valitse Lähetä huutokauppaan .
  5. Napsauta OK.