No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vastaaminen tarjouksiin ostaessaan verkkotunnuksia

Kun ostat verkkotunnuksen GoDaddy Auctions® -palvelun kautta, voit lähettää verkkotunnukselle tarjouksen, vaikka se ylittäisi pyyntöhinnan, kunhan se ylittää minimitarjoussumman. Myyjä voi hyväksyä tarjouksesi, hylätä sen tai hylätä sen. Voit puolestaan hyväksyä tai hylätä minkä tahansa vastatarjouksen.

Koska vastatarjoukset ovat sitovia vain seitsemän päivän ajan, sinun on vastattava seitsemän päivän kuluessa, tai tarjous vanhenee. Jos tarjous tai vastatarjous hyväksytään seitsemän päivän kuluessa, tapahtuma on sitova ja se on suoritettava.

Vastatarjouksen lähettäminen myyjälle

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppoihin .
  2. Vie hiiri Bidding List -kohdan päälle ja valitse Bidding.
  3. Napsauta (# tarjousta) verkkotunnuksen nimen kohdalla.
  4. Napsauta Laskuri .
  5. Syötä Laskutustarjouksen määrä -kenttään summa, jonka haluat tarjota.
  6. Napsauta Vastatarjous .
  7. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
  8. Napsauta Vahvista .
  9. Huomautus: Saatuaan tarjouksen verkkotunnuksesta myyjä voi muuttaa listauksensa 7 päivän julkiseksi huutokaupaksi. Jos näin käy, tarjouksesi asetetaan ensimmäiseksi tarjoukseksi ja verkkotunnus lisätään tarjousluetteloon. Jos teit tarjouksen, jota ei hyväksytty, verkkotunnus lisätään tarkkailuluetteloosi. Katso lisätietoja kohdastaHuutokauppojen usein kysytyt kysymykset

Myyjän tai vastatarjouksen hyväksyminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppoihin .
  2. Vie hiiri Bidding List -kohdan päälle ja valitse Bidding.
  3. Napsauta (# tarjousta) nähdäksesi tarjouksen.
  4. Näytä tarjouksen tiedot napsauttamalla Hyväksy.
  5. Hyväksy tarjous valitsemalla Hyväksy tarjous.
  6. Lue ja hyväksy kuittaus.
  7. Napsauta Vahvista .