GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Vastaanottajien ohjeistaminen sähköpostiin liittämiesi kuvien tarkasteluun

Useimmat sähköpostisovellukset eivät näytä kuvia heti, vaan vastaanottajat saavat päättää, ladataanko kuvat. Tämän tarkoituksena on käytön turvallisuuden parantaminen. Lähes kaikissa tapauksissa kuvien näyttämättä jättäminen johtuu vastaanottajan sähköpostisovelluksen asetuksista.

Jos tilaajasi valittaa, etteivät sähköpostiviestiesi kuvat näy, kysy, mitä sähköpostisovellusta hän käyttää, ja anna hänelle seuraavat sovelluskohtaiset ohjeet. Useimmat valitsevat kuvien näyttämisen yksitellen. Voit kuitenkin suositella, että vastaanottajien kannattaa asettaa sovellus näyttämään kuvat aina.

Seuraavassa on ohjeet kuvien näyttämiseen suosituissa sähköpostisovelluksissa:

Siirry kohtaan: AOL |AT&T | Charter | Comcast | Excite Mail | Fastmail | Gmail | Hotmail | Juno | Mac Mail | Mail.com | Netzero | Outlook | Roadrunner | Yahoo

AOL:

Jos kuvat eivät lataudu AOL:ssä, valitse

AT&T:

Jos kuvat eivät lataudu AT&T:ssä, valitse

Charter:

Jos kuvat eivät lataudu Charterissa, valitse

Comcast:

Jos kuvat eivät lataudu Comcastissa, valitse

Excite Mail:

Excite Mailissa prosessi on kaksivaiheinen. Valitse ensin Junk Mail Controls ja sitten

Fastmail:

Fastmailissa viestin ylälaidassa näkyy teksti ”Click here to show the images”, jota täytyy napsauttaa

Gmail:

Jos kuvat eivät lataudu Gmailissa, valitse

Hotmail:

Valitse Hotmailissa sisällön näyttämisen painike, jolloin kuvat tulevat näkyviin

Juno:

Jos kuvat eivät lataudu Junossa, napsauta sähköpostin yläpuolella näkyvää linkkiä ”External images blocked”

MacMail:

MacMailissa kuvien näyttämispainike sijaitsee sähköpostiviestin oikeassa yläreunassa

Mail.com:

Napsauta Mail.comissa oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa kuvien näyttämispainiketta

NetZero:

Jos kuvat eivät lataudu NetZerossa, napsauta kuvien näyttämislinkkiä

Outlook:

Napsauta Outlookissa viestin yläreunaa, jolloin kuvat tulevat näkyviin

Roadrunner:

Napsauta Roadrunnerissa viestiä, jolloin kuvat tulevat näkyviin

Yahoo:

Jos kuvat eivät lataudu Yahoossa, valitse

Tähän liittyviä aiheita:

Lähetin itselleni testiviestin, joka ei tullut perille
Mitä tapahtuu, jos teen muutoksia kampanjaan sen julkaisun jälkeen?
Miten kuvien kokoa voi muuttaa?
Miten kampanjaan lisätään kuvia?