WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vedä tuotantosivustosi valmistelupaikalle

Kun vedät hallinnoidun WordPress -sivustosi valmistelusivustolle, tämä luo kopion sivustostasi. Voit sitten muokata tätä kopiota niin paljon kuin haluat ilman, että nämä muutokset vaikuttavat pääsivustoosi.

Huomautus: Mukautettua koodia tai sisältökohteita, joita ei ole tallennettu /wp-content -kansioon, ei siirretä vaiheeseen tai sieltä.

Luo valmistelusivusto ennen aloittamista, jos et ole vielä tehnyt niin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Avaa Omat tuotteet -sivu ja napsauta WordPress-hallinta-kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta käytettävän verkkosivuston kohdalla kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Vaihe .
    valitse lavastus
  4. Napsauta Synkronointiasetukset .
  5. Valitse Vedä tuotantoa lavastukseen .
  6. Jos haluat kopioida tuotantosivustosi sellaisenaan, valitse Korvaa sisältö . Jos teit äskettäin muutoksia valmistelusivustoosi, tämän valinta korvaa muutokset.
    Varoitus: Synkronointiprosessi korvaa oletuksena vain tiedostot. Jos valitset kohdan Korvaa sisältö valittuna, myös tietokanta korvataan. Varmista, että tuotantosivustolla oleva sisältö vastaa testisivustolla haluamaasi sisältöä, ennen kuin siirrät muutoksia vaiheistukseen.
  7. Napsauta Synkronoi .