SSL-varmenteet Ohje

Verkkotunnuksen omistajuuden vahvistaminen (DNS tai HTML) SSL-varmennetta varten

Huomautus: Emme seuraa uudelleenohjauksia, kun vahvistamme verkkotunnuksesi omistajuuden.

Pyytäessäsi SSL-varmennetta saatamme vaatia, että vahvistat omistavasi verkkotunnuksen, jota varten varmennetta pyydetään. Voit osoittaa verkkotunnuksen hallintasi kahdella tavalla:

TapaToimintatapa
DNS-tietue (suositus)Luo määrittämämme TXT-tietue verkkotunnuksesi vyöhyketiedostoon (DNS)
‌‌HTML-sivu

Siirrä HTML-sivu, jossa on määrittämämme sisältö, määritettyyn hakemistoon sivustollasi käyttämääsi yleistä nimeä varten.

Et voi käyttää HTML-menetelmää yleisvarmenteiden yhteydessä.

HTML-menetelmää käytettäessä varmenne vahvistetaan vain juuriverkkotunnukselle, kuten coolexample.com. Jos haluat varmenteen kattavan muita CNAME-tunnuksia, kuten www.coolexample.com ja blog.coolexample.com, käytä DNS-tietueen menetelmää.

Huomautus: Jos ympäristösi vaatii, että varmenteessasi ei myönnetä www-arvoa, käytä HTML-vahvistusta.

Noudata alla olevia ohjeita todennusmenetelmällesi, DNS-tietueelle tai HTML-sivulle.

DNS-tietue (suositus)

Saat meiltä sähköpostiviestin, joka sisältää TXT-arvon. Sinun on luotava arvo verkkotunnuksesi DNS-vyöhyketiedostoon. Tämän TXT-tietueen lisääminen ei vaikuta sivustoosi millään tavalla; se on tarkasteltavissa vain käyttäen erityistä työkalua, joka suorittaa DNS-tarkistuksia.

Voit luoda TXT-tietueen vain sen yrityksen kautta, jonka nimipalvelimia verkkotunnuksesi käyttää. Jos verkkotunnuksesi käyttää meidän nimipalvelimiamme, tutustu seuraavaan: Hallitse DNS-tietueita.

TXT-tietueet on lisättävä verkkotunnuksen juuritasolla.

Luo TXT-tietueesi seuraavien tietojen avulla:

KenttäAnnettavat tiedot
Nimi (isäntä)Kirjoita @ (jos DNS-palvelimesi on isännöity GoDaddy -yrityksen ulkopuolella, tämä pitää ehkä jättää tyhjäksi)
ArvoAnna sinulle lähetetty TXT-arvo kokonaisuudessaan

Kun olet luonut tämän DNS-tietueen, seuraa tämän artikkelin Verkkotunnuksen omistajuuden vahvistaminen -osion ohjeita ilmoittaaksesi meille, että olet valmis suorittamaamme verkkotunnuksen hallinnan tarkistamista varten.

‌‌HTML-sivu

Saat meiltä sähköpostiviestin, joka sisältää yksilöllisen tunnisteen seuraavassa lauseessa: “Yksilöllinen tunnuksesi näille menetelmille on [uniqueID].”

1. Luo tiedosto nimeltä godaddy.html esimerkiksi Muistio- tai TextEdit-sovelluksen avulla.
  2. Kopioi yksilöllinen tunnuksesi (ei mitään muuta) ja liitä se tiedostoon. Jos yksilöllinen tunnuksesi on esimerkiksi 12345, uuden .html-tiedostosi sisältö on:

12345
  3. Luo hakemisto, jonka nimi on "/.well-known/pki-validation/" sivuston ylimmän tason hakemistoon käyttämääsi yleistä nimeä varten. Tämä on yleensä verkkosivuston juurihakemisto, kuten hakemisto, jonka nimi on kivaesimerkki.com. Lisätietoja juurihakemistosi löytämisestä: Jos käytössäsi on Windows-palvelin, sinun on annettava hakemistolle nimi /.well-known./ eikä /.well-known/, muutoin palvelimesi ei salli kansion luomista.
  4. Siirrä uusi .html-tiedosto pki-validation-hakemistoon. Kun olet siirtänyt tiedoston tähän sijaintiin, tiedoston URL-osoite on esimerkiksi http://kivaesimerkki.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html. Lisätietoja FTP-käytöstä ja html-tiedoston lataamisesta juurihakemistoon:
  5. Varmista, että voit tarkastella sivua godaddy.html verkkoselaimessa, ja seuraa sitten tämän artikkelin osion Verkkotunnuksen omistajuuden vahvistaminen ohjeita.

Jos SSL-varmenteesi on tarkoitettu juuren verkkotunnukselle, HTML-tiedoston täytyy olla saatavilla osoitteessa http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html. http://www.coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html ei toimi.

Verkkotunnuksen omistajuuden vahvistaminen

Lisättyäsi DNS-tietueen tai HTML-sivun sinun tulee ilmoittaa meille, että olet valmis suorittamaamme verkkotunnuksen hallinnan tarkistamista varten.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse todennettavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Tarkista päivitys.

Vahvistuksen suoritus voi kestää 5-10 minuuttia.

Seuraavat vaiheet

• Jos SSL-varmenteesi liittyy GoDaddy-yhtiön isännöimän sivuston ensisijaiseen nimeen, asennamme varmenteen sinulle automaattisesti.
  • Jos palvelimesi on muualla, lataa SSL-varmenne.