Verkkohotellin käytön aloittaminen (cPanel)

Jos verkkohotellit tai cPanel eivät ole sinulle tuttuja, tämän artikkelin avulla pääset alkuun.

1. Verkkohotellin käyttöönottaminen

Ensimmäiseksi sinun on luotava verkkohotellitili. Sen avulla voit liittää verkkotunnuksen verkkohotellitiliisi sekä luoda käyttäjänimen ja salasanan. Lisätietoja on kohdassa Määritä tilisi asetukset.

2. Tiedostojen siirtäminen

Helpoin tapa siirtää tiedostoja on cPanelin File Manager (Tiedostonhallinta) -toiminto. Sen avulla voit siirtää tiedostot palvelimeen, vaihtaa niiden sijaintia sekä muokata niitä. Lisätietoja: Verkkohotellitilisi tiedostojen hallinta.

Kun olet käynnistänyt toiminnon, varmista, että siirrät verkkosivuston tiedostot Upload (Siirrä) -toiminnolla public_html-hakemistoon.

3. Sähköpostin käyttöönottaminen

Nyt verkkosivustosi sisältö on siirretty paikalleen. Seuraavaksi voit siirtyä Email (Sähköposti) -välilehdelle ja luoda sähköpostitilit. Lisätietoja on kohdassa Sähköpostitilien määrittäminen.