Verkkohotellitilin PHP-asetusten muuttaminen

Jos verkkohotellitilisi PHP-oletusasetukset eivät vastaa verkkosivustosi tai sovelluksesi vaatimuksia, muuta PHP-asetuksiasi seuraamalla näitä ohjeita.

1. Lue artikkelimme PHP-alustustiedostojen tiedostonimestä ja määritä, mitä tiedostonimeä verkkohotellitilillesi käytetään. Jos käytössäsi on esimerkiksi Windows-verkkohotelli ja Plesk, tämä tiedostonimi on .user.ini.
  2. Etsi tätä tiedostonimeä tilisi juurihakemistosta. Seuraavassa vaiheessa sinun täytyy muokata tätä tiedostoa.

Jos et löydä tätä tiedostoa juurihakemistosta, käytä tekstieditoria tiedoston luomiseen (esimerkiksi cPanelissa voit käyttää tiedostonhallintaa) ja tallenna se sitten juurihakemistoon. Varmista, että nimeät tiedoston artikkelissamme mainitulla tavalla.

3. Muokkaa tiedostoa: Linux-verkkohotelli | Windows-verkkohotelli | Verkkohotelli | WordPress-hallinta | VPS

Esimerkki:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Huomautus: Yksityiskohtaisia tietoja näistä PHP-asetuksista on tärkeimpien php.ini-direktiivien PHP-dokumentaatiossa.

4. Ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta muutokset tulevat voimaan.
  5. Vahvista käyttämällä phpinfo-tiedostoa, että muutokset ovat valmiit.