Verkkohotellitilisi tason korottaminen tai laskeminen

Jos huomaat tarvitsevasi lisää tilaa, kaistanleveyttä tai ominaisuuksia verkkosivustollesi, voit korottaa nykyisen verkkohotellitilisi tasoa.

Verkkohotellitilisi tason korottaminen tai laskeminen

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Napsauta haluamasi verkkotunnuksen vieressä Päivitykset tai Vaihtoehdot.
  4. Siirry Mukauta-välilehteen.
  5. Valitse uusi Sopimus, Palvelimen IP-osoite, Lisätallennustila, Ennalta maksettu tilapäinen tallennustila, Lisäkaistanleveys tai Ennalta maksettu tilapäinen kaistanleveys.

Huomautus: Tileissä, joissa on rajoittamaton kaistanleveys, ei näy Lisäkaistanleveys- tai Ennalta maksettu tilapäinen kaistanleveys -valikoita.

6. Napsauta Kassa ja suorita ostoksesi loppuun.

Nämä muutokset voivat kestää jopa 24 tuntia. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun tilin muutos on valmis.

Huomautus: Jos verkkosivustollasi on tiettyjä kehittyneitä ominaisuuksia, kuten ASP-, ASP.NET-, CGI- tai PHP-sovelluksia ja valitset verkkohotellin, joka ei tue kyseisiä kehittyneitä ominaisuuksia, verkkosivustosi ei ehkä toimi kunnolla sopimusmuutoksen jälkeen. Varmista, että verkkosivustosi ei sisällä kehittyneitä ominaisuuksia, ENNEN kuin vaihdat sopimukseen, joka ei ehkä tue niitä, tai valmistaudu muokkaamaan verkkosisältöäsi vastaavasti.

Katso lisätietoja kohdasta Hallitse webhotellitilisi verkkotunnuksia..