Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Verkkohotellitilisi tiedostojen hallinta

Verkkohotellitilisi tiedostot sijaitsevat tietokoneessa, joka on kuten mikä tahansa PC. Aivan kuin tavallisenkin tietokoneen kohdalla, voit hallita sivustosi tiedostoja ja hakemistoja ja suorittaa seuraavankaltaisia tehtäviä:

• Lataaminen palvelimeen
  • Siirtäminen
  • Tiedostojen pakkaus ja purkaminen

Verkkohotellitilisi tiedostonhallinnan kautta tekemäsi muutokset tulevat voimaan Internetissä välittömästi.

Verkkohotellitilisi tiedostojen hallinta

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse Tiedostot & FTP -valikosta Tiedostonhallinta.
  5. Voit käyttää seuraavia tiedostonhallinnan työkaluja:
Painike Voit käyttää sitä seuraaviin tehtäviin...
Tiedostokuvake Voit avata minkä tahansa tiedoston tekstieditorissa kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.
Lähetä Lataa tietokoneesi tiedostoja palvelimeen.
Uutta Luo uusia tiedostoja tai hakemistoja.
Siirrä Vaihda valitun tiedoston tai hakemiston ylähakemistoa.
Lataa Lataa valitsemiasi verkkohotellitilisi tiedostoja omaan tietokoneeseesi.
Tietosuoja Muuta tiedoston käyttöoikeuksia.
Poista Poista valitsemiasi tiedostoja verkkohotellitililtäsi.
Nimeä uudelleen Muuta tiedoston tai hakemiston nimeä.
Luo kaksoiskappaleita Luo valitun tiedoston tai hakemiston kaksoiskappale.
Arkisto Luo pakattu arkistotiedosto, joka sisältää valitun sisällön.
Pura Avaa arkistotiedosto ja näytä sen sisältö.
Symbolinen linkki Luo symbolinen linkki muihin tilisi tiedostoihin (lisätietoja).
Ominaisuudet Näytä valitun tiedoston tai hakemiston tiedot.
Ota historianäkymä käyttöön (Vain Linux) Käytä verkkohotellitilin sisäänrakennettua historiatyökalua tiedostojen palauttamiseksi (lisätietoja).