Kotisivukone Ohje

Verkkomyymälä-osion lisääminen

Jotta Verkkomyymälä-toiminto toimii oikein sivustollasi, sinun on lisättävä sivustolle Verkkomyymälä-osio.

Huomautus: Tämä ominaisuus sisältyy vain Verkkokauppapakettiin . Jos esitellyt tuotteesi eivät linkitä oikeisiin tuotteisiin, kun niitä napsautetaan, sivustollasi ei ehkä ole Verkkomyymälä-osiota. Jos sivustosi oikeassa yläkulmassa ei näy ostoskorikuvaketta, sinulla ei ole Verkkomyymälä-osiota. Sivustosi ostoskori ei toimi ilman tätä osiota.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivusi päänäkymässä kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja valitse pluspainike tai Lisää osio.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Valitse avautuvasta luettelosta Verkkomyymälä (tai käytä hakukenttää) ja valitse asettelu napsauttamalla Lisää.

Huomautus: Jos sinulla ei vielä ole Verkkokauppapakettia, näkyvissä on Päivitä-painike. Napsauta sitä, niin sopimuksesi päivitetään Verkkokauppapaketiksi.

5. Valitse Verkkomyymälä-paneeli, niin voit alkaa muokata sen asetuksia.
  6. Syötä uusi Otsikko, jos et halua käyttää oletuksena olevaa Verkkomyymälä-otsikkoa.
  7. Kun olet määrittänyt asetuksia, tarkista muutokset (jotka tallennetaan automaattisesti) valitsemalla Esikatselu.
  8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, valitse Julkaise sivusto tai Julkaise.