Verkkosivustojen laajennuksien päivittäminen turvallisesti

Voit käyttää Pro Sitesin Safe Update -työkalua laajennusten päivittämiseen ja muutosten peruuttamiseen mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Sinun täytyy ottaa Premium-varmuuskopiot käyttöön, ennen kuin voit käyttää tätä toimintoa.

1. Kirjaudu sisään Pro-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Pro-asiakkaat ja valitse Pro Sites.
  3. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Yleiskatsaus.
  4. Valitse haluamiesi laajennusten vasemmalla puolella olevat valintaruudut Päivitykset-osiossa ja napsauta sen jälkeen Safe Update -toiminto.
  5. Tallenna kuvakaappauksia verkkosivustojen päivitystä edeltävästä ja sen jälkeisestä tilasta napsauttamalla Haluan suorittaa visuaalisen vertailun. Valitse lopuksi Safe Update -toiminto.
  6. Napsauta Vertaile oikeassa yläkulmassa olevassa ilmoituksessa, niin voit katsella, miten verkkosivustosi toimii ennen päivitystä ja sen jälkeen.
  7. Jos verkkosivusto ei toimi samalla tavalla päivityksen jälkeen, napsauta Palauta.

Jos haluat päivittää samanaikaisesti WordPress-ytimen ja kaikki laajennukset ja teemat, vie hiiri oikeassa yläkulmassa olevaan Päivitä kaikki -kohtaan ja napsauta Safe Update -toiminto.