Verkkosivustojen laajennusten päivitysten ajoittaminen

Jos luot Pro Sitesissa päivitysaikataulun verkkosivustojesi laajennuksia varten, tarkistamme päivitykset kerran viikossa ja asennamme ne automaattisesti.

1. Kirjaudu sisään Pro-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Pro-asiakkaat ja valitse Pro Sites.
  3. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Verkkosivustot.
  4. Valitse verkkosivustot ja napsauta ylävalikossa Laajennukset.
    Laajennukset-painike
  5. Valitse oikeassa yläkulmassa Ajoitusasetukset.
  6. Ota automaattiset päivitykset käyttöön Yleiset-osiossa ja valitse sen jälkeen haluamasi viikonpäivä ja kellonaika.
  7. Napsauta Safe Update -päivitysten käyttöpainiketta, jos haluat käyttää Safe Update -työkalua ajoitettujen päivitysten suorittamiseen.
  8. Jos haluat, että verkkosivusto palautetaan ongelmia aiheuttavan päivityksen jälkeen automaattisesti, ota käyttöön palautus edelliseen versioon.
  9. Valitse Tallenna muutokset.
  10. Avaa Laajennukset-osio, valitse automaattisesti päivitettävät laajennukset ja napsauta sitten Aikatauluta.