Verkkosivuston esikatselu hosts-tiedoston avulla

Joskus sinun on esikatseltava verkkosivustosi tiedostoja webhotellitililläsi ennen kuin osoitat verkkotunnuksesi webhotellitiliisi. Voit tehdä tämän lisäämällä merkinnät paikallisen tietokoneesi hosts -tiedostoon. Muista, että emme tue järjestelmätiedostojen muokkaamista, vaan teet niin omalla vastuullasi.

Vaaditaan: Tarvitset kolmannen osapuolen tekstieditorin, kuten Notepad ++ , tarvittavien muutosten tekemiseksi. Älä muokkaa tätä tiedostoa suoraan tekstinkäsittelysovelluksessa, kuten Microsoft Word.
  1. Aloita etsimällä isäntätiedoston sijainti:
    Käyttöjärjestelmä Hosts-tiedoston sijainti
    Windows (10, 8, 7, XP jne.) c:/windows/system32/drivers/etc/hosts
    Mac OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Lisää nyt verkkotunnuksesi ja isännöintitilisi isäntätiedostoon merkintä seuraavassa muodossa:

[verkkohotellitilisi IP -osoite] [verkkotunnuksesi] [verkkotunnuksesi ja www]

Esimerkki:

12.0.0.1 coolexample.com www.coolexample.com
  3. Tallenna hosts-tiedoston muutokset ja avaa verkkotunnuksesi haluamassasi selaimessa. Nyt verkkohotellitilisi verkkosivustotiedostot ladataan, ja voit esikatsella verkkosivustoasi.
Varoitus: Kun olet valmistellut verkkosivustosi esikatselun ja osoittanut verkkotunnuksesi webhotellitiliisi, muista poistaa merkintä hosts -tiedostostasi . Jos et poista merkintää ja muuta paketteja tai palvelimia jatkossa, et voi tarkastella sivustoasi.

Lisätietoja

Jos et tiedä verkkohotellitilisi IP-osoitetta mutta tiedät, millainen verkkohotelli sinulla on käytössä, voit selvittää IP-osoitteen oheisten linkkien avulla: