Verkkosivuston julkaiseminen

Sen jälkeen kun olet tarkistanut verkkosivustosi ja saanut sen haluamasi mukaiseksi, olet valmis julkaisemaan sen.

Jos käytössäsi on Yritys-, Yritys – plustaso-- tai Verkkomyymälä-sopimus, sivuston julkaisemisen jälkeen kaikki sieltä lähetettävä data salataan SSL (Secure Sockets Layer) -varmenteella. Se toimii ainoastaan GoDaddyn hallitsemissa verkkotunnuksissa, ei kolmannen osapuolen (ulkopuolisissa) verkkotunnuksissa. Ota selvää, kuinka Sopimuksen tason korottaminen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Tee tarvittavat sivuston muutokset.
  4. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta.
  5. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).

Jos sinulla on käyttämättömiä GoDaddy-verkkotunnuksia, voit valita yhden niistä Oma verkkotunnus -valikossa sen sijaan, että käytät sivustoosi sisältyvää ilmaista verkkotunnusta [sitename].godaddy.sites.com.
    valitse käyttämätön verkkotunnus

6. Valitse Julkaise sivusto.

Kun sivustosi on julkaistu, näet luettelon kaikista ostettavissa olevista, sivustosi nimeä muistuttavista verkkotunnuksista.