Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkosivuston julkaiseminen

Sen jälkeen kun olet tarkistanut verkkosivustosi ja saanut sen haluamasi mukaiseksi, olet valmis julkaisemaan sen.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Tee tarvittavat sivuston muutokset.
  5. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  6. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise -painiketta.
  7. Jatka muokkaamista sivustoosi. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti paikallisesti työskentelysi aikana, mutta sinun on julkaistava sivustosi uudelleen aina, kun haluat maailman näkevän muutokset.

Huomautus: Kun sivustosi on julkaistu, kaikki sieltä lähetettävä data salataan SSL (Secure Sockets Layer) -varmenteella. Tämä toimii GoDaddy-hallitsemissa verkkotunnuksissa, mutta ei kolmansien osapuolien (ulkoisissa) verkkotunnuksissa. Katso lisätietoja kohdasta kolmannen osapuolen SSL-tuki .