Kotisivukone Ohje

Verkkosivuston osien uudelleen järjestely

Kun lisäät ja poistat osia verkkosivustostasi, haluat ehkä järjestellä niitä uudelleen. Voit tehdä tämän niin monta kertaa kuin tarvitset.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Osat-paneelissa osan vasenta puolta ja vedä se uuteen paikkaan.
    Napsauta ja vedä osaa
  4. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  5. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).