Verkkosivuston sivun monistaminen

Voit luoda nopeasti useita sivuja, joilla on samankaltainen sisältö. Luo aloitussivu, jossa on perussisältö, ja tee siitä kopio, jota sitten muokkaat. Tämä toimii parhaiten, mikäli haluat luoda useita sivuja, joissa on samankaltaista, mutta hieman toisistaan poikkeavaa sisältöä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse Oma sivusto -paneelista Sivut.
    /Valitse Sivut
  4. Etsi monistettava sivu, napsauta kolmea päällekkäin olevaa pistettä sivun oikeassa reunassa (ei paneelin keskellä) ja valitse sitten Monista sivu.
    Napsauta Monista sivu -painiketta
  5. Monistettu sivu näkyy samannimisenä kuin alkuperäinen. Vaihda sen nimi napsauttamalla kyseisen sivun päällekkäin olevia pisteitä ja valitsemalla sitten Sivuasetukset.
    Napsauta Sivuasetukset-painiketta
  6. Kirjoita uusi nimi Page Title (Sivun otsikko) -kenttään ja napsauta sitten Done (Valmis) -painiketta.
    Kirjoita uusi nimi ja napsauta Done (Valmis) -painiketta
  7. Napsauta sivua, jonka nimen vaihdoit, ja aloita sen sisällön muokkaaminen.
    Napsauta uutta muokattavaa sivua