Kotisivukone Ohje

Verkkosivuston sivun nimen vaihtaminen

Kun rakennat sivustoasi tai järjestelet sitä uudelleen, sinun ehkä tarvitsee muuttaa joidenkin sivujen nimiä, jotta ne kuvaavat paremmin sivujen sisältöä vierailijoillesi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Sivu-valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja valitse Hallitse sivuja.
    Napsauta hammaspyöräpainiketta Sivut-valikossas
  4. Kun Hallitse sivuja -paneeli tulee esiin, valitse se sivun nimi, jota haluat muuttaa.
    Valitse sivun nimi ja anna uusi nimi

Huomautus: Valitun nimikentän laskuri näyttää, kuinka monta merkkiä on jäljellä, ennen kuin kentän 25 merkin enimmäisraja täyttyy.

5. Anna sivun uusi nimi, niin tekemäsi muutos tulee näkyviin valikkoon.

Huomautus: Verkkosivustosi siirtymispalkkia on helpompi käyttää, jos annat sivuillesi lyhyet ja niiden sisältöä hyvin kuvaavat nimet.

6. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).