Verkkosivuston tiedostojen siirtäminen palvelimeen

Tämä video ja alla olevat ohjeet selittävät, miten voit siirtää sivustosi tiedostot GoDaddy-verkkohotellitiliisi käyttäen cPanelin File Manager -toimintoa.

Voit ladata sivustosi tiedostot suoraan cPanelin kautta. Tämä julkaisee sivustosi Internetiin.

Vaihtoehtona cPanel File Manager -toiminnolle voit myös siirtää tiedostosi käyttäen FTP-asiakasohjelmaa.

Tiedostojen valmistelu

Oletko siirtämässä useita eri tiedostoja? Voit säästää paljon aikaa luomalla ZIP-tiedoston, joka sisältää kaikki verkkosivustosi tiedostot. Tämä johtuu siitä, että cPanelin tiedostonhallintatoiminto pystyy siirtämään palvelimeen vain yhden tiedoston kerrallaan.

Tiedostojen lataaminen palvelimeen

1. Napsauta cPanel-päänäyttösi Files-osiossa File Manager.
    1. Etkö ole cPanel-sovelluksessa? Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
    2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
    3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  2. Jos vaihtoehtoikkuna tulee näkyviin, valitse hakemisto, jonka haluat avata, ja napsauta sitten Go (Siirry).

cPanel käyttää public_html-hakemistoa ensisijaisen verkkotunnuksesi sivuston juurihakemistona. Jos haluat julkaista sivustosi Internetiin, tämä on ensimmäinen vaadittava vaihe. Jos haluat siirtää sivuston tiedostot toissijaista verkkotunnusta tai lisäverkkotunnusta varten, sinun tulee ensin vahvistaa verkkosivustosi juurihakemisto.

3. Siirry hakemistoon, jonne haluat siirtää tiedoston.
  4. Valitse Choose File (Valitse tiedosto), paikanna tiedosto tietokoneestasi ja napsauta sitten OK.
  5. Kun olet ladannut haluamasi tiedostot, valitse Takaisin ....
  6. Toista nämä vaiheet kaikkien muiden tiedostojen kohdalla, jotka haluat siirtää palvelimeen.

Seuraavat askeleet

Nyt kun sivustosi tiedostot on ladattu palvelimeen, voit vierailla sivustossa siirtymällä verkkotunnukseesi selaimesi kautta.