Siirrä tiedostot käyttäen Linux-verkkohotellini File Manager -toimintoa

cPanelin File Manager -toiminto on käyttäjäystävällinen latausmenetelmä, kun käytössä on Linux-verkkohotelli. File Manager toimii parhaiten pienien tiedostomäärien kohdalla. Jos aiot siirtää useita tiedostoja, pakkaa ne tietokoneellasi ZIP-muotoon ennen niiden lataamista palveluun.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    linux-manage
  3. Valitse Verkkosivustot-kohdassa Tiedostonhallinta verkkotunnuksellesi.
    linux-hosting-file-manager
  4. Siirry hakemistoon, johon haluat ladata tiedostot. Oletuksena aloitat ensisijaisesta juurihakemistosta tai lisäverkkotunnuksen juurihakemistosta.
  5. Valitse Siirrä palvelimeen.
  6. Vedä tiedostosi Siirrä tiedostot pudottamalla ne tähän -osioon. Tai valitse kohta Valitse tiedosto, valitse tiedosto, jonka haluat siirtää, ja valitse sitten Avaa.

Kun kaikki tiedostosi saavuttavat 100 %, niiden siirto on valmis, ja voit siirtyä pois osiosta.