Verkkosivuston uudelleenohjaus HTTPS:ään cPanelissa/Linuxissa

Jos verkkosivustollasi on suojausvarmenne (SSL), voit uudelleenohjata kävijät automaattisesti sivustosi suojattuun HTTPS-versioon ja varmistaa, että heidän tietonsa pysyvät turvassa.

Liikenteen uudelleenohjaus riippuu käytössä olevasta verkkohotellista.

Huomautus: Nämä ohjeet eivät koske cPanelille asennettua WordPress-alustaa. Katso lisätietoja kohdasta

Linux-pohjaiset tilit suorittavat uudelleenohjauksen .htaccess-tiedostoilla.

Jos sinulla ei ole .htaccess-tiedostoa:

Luo ensin .htaccess-tiedosto public_html- tai webroot-kansioon. .htaccess-tiedostossa voit käyttää seuraavaa koodia kävijöiden uudelleenohjaamiseen silloin, kun et ole jo määrittänyt toista .htaccess-tiedostoa:

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?esimerkki\.com
RewriteRule ^(.*)$ https://www.coolexample.com/$1 [R,L]

Jos hallitset useita verkkosivustoja samalla tilillä, sinun tulee varmistaa, että olet lisännyt ja määrittänyt .htaccess-tiedoston SSL-varmennetta käyttävän verkkosivuston kansioon. Korvaa esimerkin teksti esimerkki.com omalla verkkotunnuksellasi.

Jos sinulla on jo .htaccess-tiedosto:

• Älä käytä asetusta RewriteEngine On kahta kertaa.
  • Varmista, että teksteillä RewriteCond ja RewriteRule alkavat rivit tulevat heti rivin RewriteEngine On jälkeen.