Verkkosivuston verkkotunnuksen vaihtaminen

Sivustosi verkko-osoite luodaan oletusarvoisesti sille antamasi nimen — perusteella ja sen loppuun lisätään .godaddysites.com. Jos kuitenkin omistat toisen GoDaddy-verkkotunnuksen, voit käyttää sitä sen sijaan.

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmeviivaista painiketta.
    Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmeviivaista painiketta
  2. Napsauta Asetukset sivuvalikossa, joka näyttää sivustosi senhetkisen verkkotunnuksen.
    Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmeviivaista painiketta
  3. Valitse Verkkotunnus.
  4. Sivustosi käyttämän verkkotunnuksen vieressä on kirkkaanvihreä piste. Napsauta verkkotunnusta, johon haluat vaihtaa. Sen viereen ilmestyy sitten vihreä piste.
  5. Napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta kaksi kertaa, niin juuri valittu verkkotunnus ilmestyy sivustosi nimen alle.
  6. Käytä uutta verkkotunnusta sivustoosi napsauttamalla Julkaise sivusto. Voit sulkea sivupalkin napsauttamalla X.