No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkosivustoni ei näy

On monia syitä, miksi verkkosivustoasi ei näy, eikä mikään niistä ole hyvä. Tässä on muutama asia, jonka voit tarkistaa.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia WordPress-verkkosivuston kanssa, WordPressin vianmääritys on paras paikka aloittaa.

Varmista, että laskutuksesi on ajan tasalla ja että verkkotunnuksesi ei ole vanhentunut

Tämä ei ole ongelma aivan uusille verkkotunnuksille ja verkkosivustoille, mutta joskus jos olet kiireinen, olemassa olevat verkkotunnukset ja sivustot voivat raueta ennen kuin tiedät sen.

• Mene yritykseesi GoDaddy Uusimiset ja laskutus -sivulla varmistaaksesi, että maksut ovat ajan tasalla ja verkkotunnuksesi ovat edelleen aktiivisia.

Päivitä verkkoselaimesi

Joskus sinun on ehkä tyhjennettävä verkkoselaimen välimuisti nähdäksesi verkkosivustosi:

• Chrome tai Internet Explorer: paina CTRL + F5
  • Firefox: paina CTRL + R
  • Safari: paina Komento + Optio + R

Varmista, että DNS on osoitettu oikein

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity yritykselle GoDaddy, päivitimme DNS-tietueesi, kun määritit tiliäsi, eikä tämän pitäisi olla ongelma. Mutta jos verkkotunnuksesi on rekisteröity jonnekin muualle, varmista, että käytät oikeita nimipalvelimia osoittaaksesi verkkotunnuksesi verkkosivustolle. Lisätietoja:

Varmista, että verkkosivustosi tiedostot ovat oikeassa hakemistossa

Jos latait verkkosivustotiedostosi väärään hakemistoon, sinulla on varmasti ongelmia sivuston katselemisessa. Tiedostojesi oikean hakemiston nimi riippuu isäntätyypistäsi:

• Linux-isännöinti cPanelilla: / public_html ensisijaiselle verkkotunnuksellesi. Aliverkkotunnuksen tai addon-verkkotunnuksen osalta toimi näin Etsi juurihakemisto .
  • Windows-isännöinti Pleskillä: / httpdocs ensisijaiselle verkkotunnuksellesi. Aliverkkotunnuksen tai addon-verkkotunnuksen osalta toimi näin Etsi juurihakemisto.

Tarkista kotisivusi tiedostonimi

Kun verkkotunnuksesi kirjoitetaan verkkoselaimeen, kotisivun pitäisi näkyä. Kotisivusi tiedostonimi voi olla yksi useista nimistä riippuen siitä, miten verkkosivustotiedostosi luotiin (esimerkiksi index.htm tai Default.html ovat mahdollisia). Varmista, että kotisivusi tiedostonimi on oikea isännöintityypillesi. Katso nämä tiedot:

Tarkista kuvatiedostojen nimet ja polut

Jos kuvasi eivät näy, varmista, että hakemisto, jossa kuvat sijaitsevat ja koodissasi määritetty polku vastaa tarkalleen.

Huomautus: Linux-tilien polut ovat isot ja pienet kirjaimet - joten jos kuvan nimessä on isoja kirjaimia (esimerkiksi M y Minä mage.jpg), koodisi polun on oltava myös käytä isoja kirjaimia samoissa paikoissa, muuten kuva ei näy.

Korjaa rikkoutuneet sivustolinkit

Jos olet kehittänyt verkkosivustoasi paikallisesti, koodin pitäisi mukautua sisällön palvelimeen lataamisesta aiheutuvaan ympäristön muutokseen. Verkkosivustojen URL-osoitteet, kuvapolut ja tietokantojen nimet voivat olla ympäristöriippuvaisia.

Suosittelemme, että käytät suhteellisia URL-osoitteita viitatessasi verkkosivuihin. Suhteelliset URL-osoitteet tunnistavat verkkosivun suhteessa nykyiseen sivuun tai sen yhteydessä. Koska ne eivät viittaa verkkotunnuksen nimeen, suhteellisia URL-osoitteita ei tarvitse muuttaa, kun ympäristöä muutetaan.