Kotisivukone Ohje

Verkkosivustoni jäsenten yhteystietojen muuttaminen

Käytä tuotteen Website Builder jäsenosiota kenen tahansa verkkosivustosi jäsenen sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai nimen muuttamiseen.

Huomautus: Tämä toiminto on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan yhdysvaltalaisille asiakkaille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Yhteydet-välilehti ja valitse Jäsenet.
    valitse jäsenet
  3. Jos käytät mobiililaitetta, valitse kolmen pisteen painike, napauta Valitse tila ja napauta sitten jäsenen nimeä. Muussa tapauksessa napsauta vain jäsenen nimeä.
    valitse-valitse-tila
  4. Käytä Muokkaa yhteystietoa -ikkunaa jäsenen sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai nimen muuttamiseen.
    muuta-yhteystietoa

Huomautus: Voit myös poistaa henkilön sivustosi jäsenluettelosta valitsemalla Poista.

5. Valitse Tallenna. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, ja palaat jäsenluetteloon.