Verkkosivustoni nimipalvelinten etsiminen

Jos haluat saada verkkosivustosi näkyville Internetiin, sinun täytyy osoittaa verkkotunnuksesi nimi verkkohotelliisi, joka käyttää nimipalvelimia. Katso lisätietoja kohdasta Mikä DNS on?

Huomautus: Nämä tiedot koskevat vain meidän kauttamme isännöityjä tilejä. Jos et isännöi verkkosivustoa meidän kauttamme, voit käyttää kohdan Vaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia tietoja.

Nimipalvelimet kohdistetaan verkkotunnuksen nimeä kohti. Samalla verkkohotellilla voi olla verkkotunnusten nimiä, joita täytyy käyttää erilaisille nimipalvelinjoukoille.

Etsi ensisijaisen verkkotunnuksen nimipalvelimet

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti.
  3. Napsauta DNS sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Näet nimipalvelimesi sivun DNS-hallinta osiossa Nimipalvelimet.

Huomautus: Verkkotunnuksesi nimipalvelimiin tehtyjen muutosten voimaan tuleminen kestää enintään 48 tuntia.

Etsi toissijaisen verkkotunnuksen nimipalvelimet

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse nimesi alla olevasta Tuotteet-välilehdestä Webhotelli-palkki.
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse avattavasta Lisää-valikosta DNS-hallinta. Oletusasetuksena pitäisi olla webhotellisopimuksesi ensisijainen verkkotunnus.
  5. Voit tarkastella aliasoidun verkkotunnuksen vyöhyketiedostoa napsauttamalla ”Muuta vyöhykettä” -kohtaa ”Vyöhyketiedoston editori” -kohdan jälkeen. Sinun pitäisi nähdä luettelo aliasoiduista verkkotunnuksistasi.
  6. Etsi verkkotunnus, jonka vyöhyketiedostoa haluat tarkastella, ja napsauta OK.
  7. Jos yrität vahvistaa äskettäin rekisteröimäsi aliasoidun verkkotunnuksen nimipalvelimet, vieritä luetteloa sen loppuun, kunnes näet osion NS (nimipalvelin). Nimipalvelimet, jotka on listattu käyttäen merkintää ”Informational” (tiedoksi), ovat ne nimipalvelimet, joita verkkotunnuksen tulee käyttää.