No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkosivustoni on hakkeroitu. Mitä minun pitäisi tehdä?

Sivuston hakkerointi on todella turhauttavaa - se on hankalaa yrityksellesi ja vierailijoillesi, ja hakkeroinnin poistaminen voi olla aikaa vievää. Käytään läpi nopein ja helpoin tapa korjata verkkosivustosi.

Tarkastetaanko varoitukset

Jos olet nähnyt sivustoosi liittyvän "Tämä sivusto sisältää haittaohjelmia" tai "Tuleva sivusto sisältää haitallisia ohjelmia", siinä on varmasti ongelma. Jos haluat tarkistaa lisätietoja, siirry kohtaan https://sitecheck.sucuri.net ja anna verkkotunnuksesi.

• Jos verkkosivustosi on hakkeroitu, näet tästä varoituksen.
  • Ei varoituksia? On vähemmän todennäköistä (mutta silti mahdollista), että verkkosivustosi on vaarantunut.

Vaihda salasanasi

Jos sivustosi on hakkeroitu, sinun on vaihdettava kaikki salasanasi välittömästi.

Huomautus: Varmista, että käytät oikeita ohjeita selvittämällä, minkä tyyppinen verkkohotellitili sinulla on .

Verkkohotellisi tyyppi Vaihdettavat salasanat
Linux-verkkohotelli ja cPanel Ensisijainen FTP , toissijainen FTP , tietokannat , sovellukset, kuten WordPress tai Joomla
Windows-verkkohotelli ja Plesk Ensisijainen FTP , toissijainen FTP , tietokannat , sovellukset, kuten WordPress tai Joomla

Palauta varmuuskopiosta

Jos sinulla on varmuuskopio verkkosivustostasi (ja tietokannastasi), jonka tiedät olevan viallinen, sinun kannattaa ladata se uudelleen verkkohotellitilillesi.

Jos sinulla on Verkkosivuston varmuuskopiointi, voit tehdä sen helposti cPanel- tai Plesk -tiliäsi varten.

Jos sinulla ei ole varmuuskopiointityökalua, suosittelemme Verkkosivuston varmuuskopioinnin lisäämistä tilisi poistamisen jälkeen .

Poista hakkerointi

Kenenkään on melkein mahdotonta poistaa luotettavasti haittaohjelmia verkkosivustolta käsin. Jos haluat poistaa tietoturvaongelman, suosittelemme käyttämään sellaista palvelua kuin Sivustosuojaus .

Tunnista ja korjaa heikkous

Jotta voit estää hakkeroimisen uudelleen, sinun on selvitettävä, miten sivustosi on vaarantunut. Heikkouksia on kahta tyyppiä: salasanat ja rakenteelliset ongelmat.

Salasanat

Useimmat hakkeroinnit tapahtuvat, koska hyökkääjä pystyi arvailemaan tilisi salasanan raa'alla voimalla. Pelkkä salasanan vaihtaminen (ja tällä kertaa vahvemman salasanan käyttö) voi estää hyökkäysten onnistumisen jatkossa.

Rakenteellinen

Tämäntyyppiset heikkoudet edellyttävät perusteellista testausta. Siellä on paljon tietoturvaohjelmistoja, jotka voivat suorittaa tämäntyyppisiä tarkistuksia, mutta suosittelemme jälleen kerran Nopea haittaohjelmien poisto . Se pystyy tunnistamaan useita erilaisia ongelmia ja auttamaan niiden ratkaisemisessa.