Verkkosivustosi siirtäminen GoDaddyyn (jaettu verkkohotellipalvelu)

Jos sinulla on jonkin muun palveluntarjoajan verkkohotellitili, mutta haluat siirtää sen meille (kiitos!), kaikki tarvitsemasi tiedot löytyvät tästä artikkelista. On kuitenkin eräitä pulmakohtia, joita siinä ei käsitellä.

Tämä opas sopii sinulle erinomaisesti, mikäli... Älä käytä tätä opasta, jos sinä...
  • Sinulla on yksinkertainen HTML-verkkosivusto
  • Haluat jättää sähköpostipalvelusi ennalleen
  • Voit tarkastella verkkosivustosi tiedostoja FTP:n välityksellä
  • Käytä WordPress -versiota (sen sijasta suosittelemme tätä)
  • Käytössäsi on muu verkkosovellus, kuten Joomla!
  • Haluat tehdä muutoksia sähköpostipalveluusi

Jos kaikki tämä kuulostaa hyvältä, voimme aloittaa.

Määritä tilisi asetukset

Kun olet ostanut tilin, sinun on määritettävä sen asetukset, jotta tiedämme, mitä verkkotunnusta aiot käyttää. Nämä tiedot löytyvät kohdasta Määritä tilisi asetukset.

Jos olet siirtämässä verkkosivustoasi järjestelmämme sisällä verkkohotellitililtä toiselle, on ehkä tarpeen poistaa verkkotunnus olemassa olevalta tililtä tai vaihtaa vanhan tilisi ensisijainen verkkotunnus.

Verkkosivuston lataaminen

Jos sinulla on hallussasi kopiot verkkosivustosi tiedostoista, voit ohittaa tämän vaiheen.

Mikäli näin ei ole, sinun on ladattava kopiot tiedostoista itsellesi nykyiseltä verkkohotellipalvelun tarjoajaltasi. Koska mahdollisia palveluntarjoajia on valtavasti, emme pysty antamaan ohjeita tarvittavista toimenpiteistä. Suosittelemme kuitenkin käyttämään FTP-ohjelmaa. Ohjeita sellaisen käyttämiseen (oman järjestelmämme kanssa) on kohdassa Move my website with FTP and FileZilla in Web and Classic Hosting.

Verkkosivuston siirtäminen palvelimelle

Kun sinulla on tiedostot omalla tietokoneellasi, ne on siirrettävä verkkohotellitilillesi (eli meidän palvelimellemme, joihin saat yhteyden Internetin kautta). Tähän suosittelemme FTP-ohjelmaa. Myös muita vaihtoehtoja on olemassa. Lisätietoja on kohdassa Siirrä cPanel-verkkosivustoni FTP:llä ja FileZillalla.

Verkkosivuston esikatselu

Kun olet saanut siirrettyä sisällön verkkohotellitilillesi, sinun kannattaa suorittaa esikatselu ja varmistaa, että kaikki näyttää siltä kuin pitääkin. Lisätietoja on kohdassa Previewing Your Website.

Siirrä verkkosivustosi meidän verkkohotelliimme sivuston ollessa toiminnassa

Jos kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, voit siirtyä vanhalta palveluntarjoajaltasi meidän verkkohotelliimme vaihtamalla DNS-palvelimesi. Se määrittää, minkä verkkohotellitilin/-palvelimen verkkotunnuksesi lataa (lisätietoja). Tämä toimenpide on melko yksinkertainen, mutta se voidaan tehdä kahdella tavalla. Niillä on erilainen vaikutus verkkosivustoosi – tarkemmin sanottuna sen sähköpostitileihin.

Ennen kuin jatkat, kysy itseltäsi: "Välitänkö siitä, mitä sähköpostitileilleni tapahtuu?"

Kyllä Jos haluat säilyttää nykyisen sähköpostitilisi, sinun on vaihdettava ainoastaan verkkotunnuksesi ensisijainen IP-osoite / A-tietue. Voit selvittää IP-osoitteen noudattamalla näitä ohjeita.

Kun olet selvittänyt osoitteen, sinun on vaihdettava se uuteen osoitteeseen sen yrityksen palvelussa, johon verkkotunnuksesi on rekisteröity. Mikäli verkkotunnuksesi on rekisteröity meille, voit käyttää DNS-hallintatoimintoamme (Hallitse DNS-tietueita).
Ei Jos sillä ei ole väliä, mitä nykyisille sähköpostitileillesi tapahtuu, voit yksinkertaisesti vaihtaa nimipalvelimet (jolloin kaikki DNS-asetukset vaihtuvat). Kaikki tähän aiheeseen liittyvät ohjeet löytyvät kohdasta Vaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia.

Kumman tahansa muutoksen näkyminen kaikkialla Internetissä voi kestää 48 tuntia. Kun muutokset näkyvät kaikkialla, tehtävä on suoritettu. Olet siirtänyt verkkohotellitilisi.