Verkkosivustosi siirtyy! Mitä seuraavaksi?

Verkkosivustosi siirretään! Mitä seuraavaksi?

GoDaddy pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaan verkkohotellikokemuksen. Osana tätä päivitämme Windows 4G -verkkohotelliasiakkaidemme palvelun Plesk-verkkohotelliin ja Linux 4G -verkkohotelliasiakkaamme cPanelilla varustettuun Linux-verkkohotelliin. Tiedämme, että muuttaminen voi olla hankalaa, mutta me teemme puolestasi raskaat työt. Kaikki verkkosivustosi sisältö, tietokannat ja tiedostot siirretään uuteen verkkohotellialustaan automaattisesti. Ennen sisältösi siirtämistä voit helpottaa siirtoa muutamalla helpolla toimenpiteellä.

Ennen toimenpiteitä tallenna paikalliselle tietokoneellesi varmuuskopiot tiedostoistasi ja tietokannoistasi.

1. Poista verkkohotellitililtäsi verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset, jotka eivät ole enää käytössä.
  2. Siivoa tiedostosi. Poista kansiot ja tiedostot, jotka kuuluvat lopetetuille verkkosivustoille tai joita et enää tarvitse. Voit tehdä tämän FTP:llä ja tehdä samalla varmuuskopion nykyisestä verkkosivustostasi!
  3. Poista käyttämättömät tietokannat.

Siinä kaikki! Nyt kun verkkohotellitilisi on siistitty, se on valmiina siirtopäivää varten!