Verkkosivustosi siirtyy! Mitä seuraavaksi?

GoDaddy pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaan verkkokokemuksen. Osana näitä pyrkimyksiä päivitämme Linux 4G -verkkohotelliasiakkaamme Linux -verkkohotelliksi cPanelin avulla. Tiedämme, että liikkuminen voi olla vaikeaa, mutta huolehdimme raskaasta nostamisesta puolestasi. Kaikki verkkosivustosi sisältö, tietokannat ja tiedostot siirretään automaattisesti uudelle webhotellialustallesi. Ennen kuin siirrämme sisältöä puolestasi, voit tehdä muutaman helpon vaiheen, joiden avulla siirto sujuu helpommin.

Ennen kuin teet mitään puhdistusta, tee varmuuskopio tiedostoistasi ja tietokannoistasi ja tallenna ne paikalliseen tietokoneeseesi.

1. Poista verkkohotellitililtäsi verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset, jotka eivät ole enää käytössä.
  2. Siivoa tiedostosi. Poista kansiot ja tiedostot, jotka kuuluvat lopetetuille verkkosivustoille tai joita et enää tarvitse. Voit tehdä tämän FTP:llä ja tehdä samalla varmuuskopion nykyisestä verkkosivustostasi!
  3. Poista käyttämättömät tietokannat.

Siinä kaikki! Nyt kun verkkohotellitilisi on siistitty, se on valmiina siirtopäivää varten!