No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkosivustosi siirtyy! Mitä seuraavaksi?

Verkkosivustosi siirretään! Mitä seuraavaksi?

GoDaddy pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaan verkkokokemuksen. Osana näitä pyrkimyksiä päivitämme Windows 4G -verkkohotelliasiakkaamme Plesk -verkkohotelliksi ja Linux -4G -verkkohotelliasiakkaamme Linux -verkkohotelliksi cPanelin kanssa. Tiedämme, että liikkuminen voi olla vaikeaa, mutta huolehdimme raskaasta nostamisesta puolestasi. Kaikki verkkosivustosi sisältö, tietokannat ja tiedostot siirretään automaattisesti uudelle webhotellialustallesi. Ennen kuin siirrämme sisältöä puolestasi, voit tehdä muutaman helpon vaiheen, joiden avulla siirto sujuu helpommin.

Ennen toimenpiteitä tallenna paikalliselle tietokoneellesi varmuuskopiot tiedostoistasi ja tietokannoistasi.

1. Poista verkkohotellitililtäsi verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset, jotka eivät ole enää käytössä.
  2. Siivoa tiedostosi. Poista kansiot ja tiedostot, jotka kuuluvat lopetetuille verkkosivustoille tai joita et enää tarvitse. Voit tehdä tämän FTP:llä ja tehdä samalla varmuuskopion nykyisestä verkkosivustostasi!
  3. Poista käyttämättömät tietokannat.

Siinä kaikki! Nyt kun verkkohotellitilisi on siistitty, se on valmiina siirtopäivää varten!