No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkosovelluspalomuurini (WAF) vianmääritys

Verkkosovelluspalomuuri (WAF) toimii käänteisenä välityspalvelimena, mikä tarkoittaa, että suodatamme kaiken saapuvan liikenteen, jotta haitalliset pyynnöt eivät pääse verkkosivustollesi. Koska tämä tapahtuu päivittämällä DNS -asetuksesi, tämä voi toisinaan vaikuttaa palveluihin, jotka eivät liity suoraan verkkosivustoosi - Mail-, FTP- tai cPanel -käyttöoikeuksiin. Voit tehdä joitain pieniä muutoksia näiden palveluiden palauttamiseksi.

Ennen kuin aloitat

Sinun on löydettävä verkkohotellisi IP -osoite, ennen kuin voit tehdä muutoksia palvelujen palauttamiseen, jotka eivät toimi.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiossa haluamasi Sivustosuojaus -tilin vieressä Hallitse .
  3. Napsauta Palomuuri . Palomuurisi koontinäytössä on 2 IP -osoitetta, isännöinnin IP ja palomuurin IP -osoitteet.
    VERHEYS

Merkitse verkkohotellin IP -osoite muistiin - tarvitset sitä päivittääksesi palvelusi.

FTP: n/SFTP: n/SSH: n käyttö

Jos muodostat yhteyden verkkotunnukseesi siirtymällä osoitteeseen ftp.coolexample.com , se ei toimi, jos FTP -tietue osoittaa palomuurin IP -osoitteeseen. Et voi muuttaa verkkotunnuksesi IP -osoitetta, koska se poistaa palomuurin käytöstä, mutta voit käyttää FTP -verkkohotellia yhteyden muodostamiseen FTP: hen ftp.coolexample.com -osoitteen sijasta.

Toinen vaihtoehto on työskennellä verkkohotellisi kanssa ja muuttaa ftp.coolexample.com-aliverkkotunnus osoittamaan verkkohotellin IP-osoitteeseen palomuurin IP-osoitteen sijasta.

CPanel/WHM tai Plesk

Jos käytät yleensä cPanelia, WHM: ää tai Pleskiä siirtymällä osoitteisiin coolexample.com/cpanel , cpanel.coolexample.com , coolexample.com:2083 , jne. - valitse alla oleva vaihtoehto, joka koskee sinua.

• cPanel - https://yourhostingipaddress:2083/
  • WHM - https://yourhostingipaddress:2087/
  • Plesk - https://yourhostingipaddress:8443/

Mail

Kun olet aktivoinut palomuurisi, sinun on ehkä tarkistettava MX -tietueesi verkkohotellisi palveluntarjoajalta.

Jos sähköpostiviesti isännöi cPanel palvelin, sinun kannattaa muuttaa MX ennätys mail.coolexample.com

GoDaddy -sähköposti: Odottaa asetusta: MX -virhe