Verkkosovelluspalomuurissa (WAF) käytettävän verkkohotellin IP-osoitteen vaihtaminen

Huomautus: Nämä ohjeet koskevat vain Sivustosuojauksen luksus-, express- ja huipputason sopimuksia.

Jos olet vaihtanut verkkohotellia tai verkkohotellisi palveluntarjoaja on muuttanut palvelimeesi osoittavan IP-osoitteen, verkkohotellin IP-osoite täytyy päivittää Sivustosuojauksen WAF-koontinäytössä.

1. Kirjaudu palvelun GoDaddy tilillesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Palomuuri.
    Palomuuri
  3. Napsauta uuteen IP-osoitteeseen ohjattavan verkkotunnuksen vierestä kolmea pistettä ja valitse sitten Yleiset asetukset.
    asetukset
  4. Valitse Verkkohotellin IP-osoite.
    Verkkohotellin IP-osoite
  5. Syötä sinulle annettu IP-osoite ja valitse Lisää osoite.
    Lisää IP-osoite
  6. Vanha IP-osoite täytyy poistaa uuden lisäämisen jälkeen. Napsauta vanhan IP-osoitteen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua ja valitse Poista valitut.

WAF-kokoonpano päivittyy 20 minuutin kuluessa vanhan IP-osoitteen poistamisesta. Jos uuden verkkohotellisi IP-osoitteessa sijaitseva sisältö poikkeaa aiemmasta, sinun täytyy tyhjentää WAF-välimuisti.

WAF-välimuistin tyhjentäminen

1. Valitse palomuurin koontinäytöltä kohta Suorituskyky.
    Suorituskyky
  2. Valitse Tyhjennä välimuisti.
    Tyhjennä välimuisti
  3. Napsauta Tyhjennä välimuisti -painiketta.
    Tyhjennä välimuisti -painike
WAF alkaa osoittaa uuteen verkkohotellin IP-osoitteeseen 20 minuutin kuluessa välimuistin tyhjentämisestä.