Jaa Microsoft 365 -sovellustiedostot OneDrivestä tai SharePointista

Joissakin Microsoft 365 -sopimuksissa on verkkosovelluksia, jotka parantavat yhteistyötä organisaatiossasi. Voit muokata ja jakaa tiedostoja milloin tahansa ja missä tahansa - jopa mobiililaitteilla.

1. Kirjaudu sisään OneDriveen tai SharePointiin. ( Näin se tapahtuu. )
  2. Valitse + Uusi ja valitse sovellus luettelosta.
    Uusi sovellusluettelon avaus
  3. Nimeä asiakirja uudelleen valitsemalla sivun yläosassa oleva esimerkkiteksti.
    Nimeä asiakirja uudelleen valitsemalla esimerkin nimi
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Jaa .
    Jaa -painike
  5. (Valinnainen) Valitse, haluatko muokata muokkausoikeuksia.
  6. Anna niiden ihmisten nimet tai sähköpostiosoitteet, joiden kanssa haluat jakaa tietoja.
  7. Valitse Lähetä .
    Anna nimet tai sähköpostiosoitteet ja sitten Lähetä

Asiakirjasi tallennetaan automaattisesti, joten voit sulkea sen aina, kun olet valmis.