Office 365 GoDaddyltä Ohje

Verkkosovellusten käyttö Office 365:ssä

Jos GoDaddy-sopimuksesi sisältää Microsoft Office 365:n Web Apps -sovellukset, sinulla on ollut onni myötä. Microsoftin Office-ohjelmistopaketin sovellukset ovat nyt käytettävissäsi milloin tahansa ja missä tahansa – myös mobiililaitteesi välityksellä.

Ne ovat yksinkertaisia ja helppoja käyttää tehden elämästä puistossa kävelyä.

Verkkosovellusten käyttö Office 365:ssä

1. Mene osoitteeseenemail.coolexample.com. Tässä coolexample.com on sähköpostisi verkkotunnus.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta sitten Kirjaudu.
  3. Napsauta OneDrive yrityksille.
  4. Napsauta .
  5. valitse verkkosovellus, jota haluat käyttää, luo otsikko asiakirjallesi ja napsauta sitten OK.
  6. Jaa asiakirjasi muiden kanssa seuraavasti:
    • Napsauta Jaa ja anna sitten nimet tai sähköpostiosoitteet, joita haluat käyttää.
    • Valitse Voi muokata tai Voi katsoa.
    • Napsauta Jaa.
  7. Kun olet valmis poistumaan asiakirjastasi, napsauta Tiedosto ja napsauta sitten Poistu.

Helppokäyttöisyydellään ja saatavuudellaan nämä verkkosovellukset ovat mielestämme todellisia tuottavuuden muuttajia.