No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotallennustilan käyttö FTP -asiakasohjelman avulla

Voit käyttää Online Storage -tiliäsi etäsijainnista FTP -asiakasohjelman avulla. Joitakin yleisiä FTP -asiakkaita ovat:

Kun olet ladannut haluamasi FTP -asiakasohjelman, voit muodostaa yhteyden Online Storage -palveluun ja hallita tiedostojasi ja kansioitasi. Tarvitset seuraavat tiedot:

FTP -käyttäjänimi
Online Storage -tiliisi yhdistetty käyttäjänimi tai sähköpostiosoite.
FTP
-salasana Online Storage -tilisi salasana.
verkkosivuston URL
http://www.onlinefilefolder.com
FTP sivuston URL
ftp://www.onlinefilefolder.com

Yhdistäminen Online Storage -palveluun

1. Avaa FTP -asiakasohjelma.
  2. Kirjoita yläreunan valikkopalkkiin www.onlinefilefolder.com .
  3. Anna Online Storage -käyttäjänimesi ja -salasanasi.
  4. Napsauta Enter .

Kun yhteys Online Storage -palvelimeen on muodostettu, kansiorakenne näkyy yhdessä ikkunan ruudussa.

Huomautus: Online Storage tukee aktiivista ja passiivista tilaa FTP: lle. Laajennettua passiivista tilaa ei tueta.