No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotallennustilan tiedostojen hallinta

Hallitse Online Storage -palvelun & reg; tiedostoja tien päällä Online Storage Mobile -palvelun avulla.

Avaa kansion sisältö napauttamalla kansiota.

Napauta tiedostoa avataksesi valikon seuraavien toimintojen suorittamiseksi:

• Jaa — Lähetä tiedosto sähköpostitse lähettämällä seitsemän päivää voimassa oleva linkki sähköpostilla.
  • Poista — Poista tiedosto Online Storage -tililtäsi.
  • Avaa — Avaa teksti-, kuva-, musiikki-, video- tai taulukkotiedostoja.