No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotallennustilin tilan vaihtaminen

Verkkotallennustilillesi kuuluu vaihteleva määrä tallennustilaa ostamasi sopimuksen mukaan. Jos tarvitset lisää tallennustilaa, voit ostaa sen erillisissä pakkauksissa.

Tallennustilan korottaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkotallennustila .
  3. Valitse päivitettävän verkkotallennustilin vierestä Asetukset .
  4. Siirry Mukauta -välilehteen, valitse uusi sopimus tai lisätallennustila ja napsauta sitten Kassa .
  5. Jatka maksuprosessin läpi.

Jos et enää tarvitse lisätallennustilaa, voit poistaa sen tililtäsi.

Tallennustilan tason laskeminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkotallennustila .
  3. Napsauta Vaihtoehdot sen verkkotallennustilin vierestä, jonka tason haluat alentaa.
  4. Siirry Mukauta -välilehteen, valitse uusi sopimus tai lisätallennustila ja napsauta sitten Kassa .
  5. Jatka maksuprosessin läpi.
  6. Huomautus: Jos lisätallennustilan peruuttaminen laskee verkkotallennustilan kapasiteetin alle tällä hetkellä käytössä olevan tallennustilan määrän, tilisi lukitaan. Tulevat lataukset eivät ole käytettävissä, ennen kuin lisää tallennustilaa on ostettu tai tiedostot on puhdistettu tallennustilan vapauttamiseksi.