Verkkotapaamisiin liittyvien maksujen määrittäminen Squarea tai PayPalia varten

Verkkotapaamiset-toiminto ei edellytä, että asiakas maksaa palveluista etukäteen. Jos kuitenkin haluat veloittaa maksuja etukäteen, voit yhdistää Verkkotapaamiset johonkin käytettävissä olevista maksujärjestelmistä milloin tahansa. Jos et ole ottanut Verkkotapaamisia käyttöön, katso katso ensin Lisää Verkkotapaamiset-osio.

Huomautus: Tämä ominaisuus on saatavilla vain Yritys – plustaso- tai Verkkomyymälä-asiakkaille Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa. Näissä maissa olevat asiakkaat voivat päivittää tilauksensa kumpaan tahansa milloin tahansa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Tapaamiset-paneelissa Avaa.
    napsauta Tapaamiset-paneelissa Avaa
  4. Napsauta yläpalkissa Asetukset ja valitse Maksut.
    napsauta valikossa Maksut
  5. Valitse maksutapa:
    • Valitse Require full payment when booking online (Täysi maksu verkkovarausten yhteydessä) tai Require deposit when booking online (Osittainen maksu verkkovarausten yhteydessä) ja syötä maksun summa. Napsauta sen jälkeen Tallenna. Kun Toiminto onnistui -vahvistus tulee näkyviin, napsauta Yhdistä sen maksutavan kohdalla, jonka haluat lisätä.
    • Valitse Pay in person or send an invoice (Maksa henkilökohtaisesti tai lähetä lasku), ja kun Toiminto onnistui -vahvistus tulee näkyviin, napsauta yläpalkissa kohtaa Verkkosivusto palataksesi verkkosivustosi pääikkunaan.
      Maksuasetuksien ikkuna
  6. Jos sinulla on jo Square- tai PayPal-tili, kirjaudu sisään. Muussa tapauksessa seuraa kehotteita tilin luomiseksi jompaankumpaan tai molempiin.
    Kirjaudu sisään Squareen
    Kirjaudu sisään PayPaliin
  7. Kun Maksuasetukset-ikkuna avautuu uudelleen, voit lisätä toisen maksutavan.
  8. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivustosi -painiketta, jotta voit alkaa vastaanottaa maksuja lisäämistäsi maksupalveluista.