Kotisivukone Ohje

Verkkotapaamisten varaaminen Facebookin ja Instagramin kautta

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä antamalla mahdollisten asiakkaiden varata palveluitasi Facebookin ja Instagramin kautta.

Ennen aloittamista varmista, että olet yhdistänyt sivustosi Facebookiin. Jos sinulla ei ole Facebook-sivua, voit luoda sellaisen tämän prosessin aikana. Aloita sitten prosessi uudelleen, jotta voit yhdistää siihen.

Jos käytät Instagramia, varmista myös, että olet yhdistänyt Instagram Business -profiilin ja Facebook-tilin toisiinsa ja yhdistänyt sivustosi Instagramiin.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Valitse Koontinäytöstä Asetukset ja sitten Facebook-varaus. Jos olet Kotisivukoneessa, palaa Koontinäytölle käyttämällä Kotisivukoneen vasemman yläkulman valikkoa.
    ALTEXT
  4. Valitse Hoidetaan homma.
  5. Vahvista, että haluat jatkaa tililläsi, tai kirjaudu eri tilille.
  6. Valitse sivusi, johon yhdistetään.
  7. Anna GoDaddylle lupa ottaa yritysominaisuudet käyttöön sivullasi.
  8. Valitse ja vahvista GoDaddy-sivusto, joka yhdistetään sivuun.
  9. Kun olet valmis, siirry Facebook-sivullesi katsomaan palvelujasi.

Instagramissa sinulle näytetään Varaa-painike vain, kun katsot tiliäsi sovelluksessa puhelimella tai tabletilla. Varaa-painiketta ei näytetä, kun katsot tiliäsi selaimella tietokoneella.

Palvelut-sivulla luetellut kolme ensimmäistä palvelua näytetään Facebook-sivullasi. Järjestele palvelut uudelleen, jos haluat muuttaa näytettäviä palveluita. Jos vaihdat kolmea ensimmäistä palvelua, voi kestää jopa tunti, että muutos päivittyy Facebook-sivulle.

Facebook-sivusi Tietoja-osioon voi lisätä linkin mille tahansa sivustolle, ja linkki voi osoittaa eri osoitteeseen kuin Varaa nyt -painike.