Verkkotunnuksen asettaminen seisontatilaan.

Jos verkkotunnus on seisontatilassa, sivuston kävijät näkevät tilapäisen verkkosivuston annettuaan verkkotunnuksesi nimen selaimissaan. Seisontatilassa oleva verkkotunnus ilmaisee, että olet varannut kyseisen verkkotunnuksen, kunnes luot oman sivustosi, löydät webhotellin tai myyt tämän verkkotunnuksen nimen.

Verkkotunnuksen asettaminen seisontatilaan

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta verkkotunnusten vieressä Käynnistä.
  3. Valitse verkkotunnukset, jotka haluat muokata.
  4. Valitse Nimipalvelimet-valikossa Aseta nimipalvelimet.
  5. Valitse Asennuksen tyyppi -kohdassa Vakio tai Premium.
  6. Napsauta Tallenna.
  7. Napsauta sitä verkkotunnuksen nimeä, jota haluat käyttää.
  8. Siirry DNS-vyöhyketiedosto -välilehteen.
  9. Napsauta Muokkaa.
  10. Muuta seuraava DNS-merkintä:
    A (isäntä)
    Isäntä Osoittaa kohteeseen
    @ Vaihda seuraavaksi: 50.63.202.32
  11. Kun olet tehnyt muutokset, napsauta Tallenna muutokset.

HUOMAA: valitsemme automaattisesti nimipalvelimiesi oikean standardin perustuen siihen, miten käytät verkkotunnustasi.