No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotunnuksen jälkitoimitusten määrittäminen

Jos haluat kaapata verkkotunnuksen, jonka joku muu on tällä hetkellä rekisteröinyt, voit tehdä jälkitoimituksen. Verkkotunnuksen jälkitoimitukset yrittävät rekisteröidä verkkotunnuksen, jos se tulee saataville. Tai jos verkkotunnus on huutokaupassa, Verkkotunnuksen jälkitoimitukset -oppaassa on ohjeet osallistumiseen.

Jos jälkitoimitus ei onnistu, voit määrittää sen uudelleen toiselle verkkotunnukselle tai pyytää hyvitystä tukitiimiltämme.

Lisätietoja jälkitoimitusprosessista on kohdassaMitä ovat verkkotunnuksien jälkitoimitukset?

Huomautus: Joillakin maakohtaisilla ylätason verkkotunnuksilla (ccTLD), kuten .us, on asuinpaikkavaatimuksia. Jos haluat ccTLD -verkkotunnuksen jälkitoimituksen, katsoTietoja ccTLD-tunnuksista (maakoodeihin perustuvista verkkotunnuksista) löytääksesi ohjeartikkelin ja sen asuinpaikkavaatimukset.

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

6. Valitse Osta/myy -valikosta Jälkitoimitukset ja valvonta .
  7. Napsauta Lisää jälkitoimituksia . Backorder Domains -ikkuna tulee näkyviin.
  8. Jälkitoimituksen tyyppi on Julkinen . Tämä tarkoittaa sitä, että henkilökohtaiset yhteystietosi luetellaan WHOIS -tietokannassa .

Huomautus: Jos olet EU:ssa, tietojesi näyttämistä WHOIS-tiedoissa voivat koskea eri säännöt. Katso lisätietoja kohdasta Tietosuojaa koskevat usein kysytyt kysymykset.

9. Valitse Olen lukenut ja hyväksyn ... ja napsauta sitten Seuraava .
  10. Anna verkkotunnukset, joista haluat tehdä jälkitoimituksen (yksi per rivi) ja napsauta sitten Seuraava .
  11. Suorita seuraava ja napsauta sitten Seuraava :
    • Sähköpostiosoite 1- Anna sähköpostiosoite, johon haluat tilanmuutosilmoitusten lähettämisen.
    • (Valinnainen) Sähköpostiosoite 2- Anna toissijainen sähköpostiosoite, johon haluat tilanmuutosilmoitusten lähettämisen.
  12. Tarvittaessa muokkaa yhteystietojasi ja napsauta sitten Seuraava .
  13. Valitse Käytettävien krediittien määrä -luettelosta, kuinka monta krediittiä haluat käyttää, ja napsauta sitten Seuraava .

Huomautus: Luettelossa olevat hyvitykset ovat numero, jonka sinulla on käytettävissä tapahtumaan. Jos sinulla ei ole tarpeeksi krediittejä, siirrämme sinut ostoskoriin ostoksen suorittamista varten.

Jälkitilaamasi verkkotunnuksesi näkyy Verkkotunnuksien hallinnan Jälkitoiminnot ja seuranta -sivulla.