Verkkotunnuksen joukkopäivitykset

Voit käyttää verkkotunnuksen asetuksia, kuten lukituksen poistamista siirrosta, uusimista ja yhteystietoja useisiin verkkotunnuksiin kerrallaan. Tätä kutsutaan myös verkkotunnusten joukkopäivitykseksi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat päivittää. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki .
  3. Valitse haluamasi toiminto verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta:
    Asetus Toiminto
    Uusi
    Asetukset
    DNS
    Omistusoikeus
    Välitä
    Järjestä asetukset
    Kaupallista
    Vie
    Lisää
  4. Täytä vaadittavat kentät tehdäksesi muutoksia. Jokaisella vaihtoehdolla on omat vaatimuksensa.
  5. Viimeistele päivitykset valitsemalla Tallenna.

Huomautus: Kaikkien muutosten tulee voimaan 2–4 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Lue lisää verkkotunnuksista ja käytettävissä olevista vaihtoehdoista läsnäolosi luomiseen.