No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotunnuksen joukkopäivitykset

Voit käyttää verkkotunnuksen asetuksia, kuten lukituksen poistamista siirrosta, uusimista ja yhteystietoja useisiin verkkotunnuksiin kerrallaan. Tätä kutsutaan myös verkkotunnusten joukkopäivitykseksi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat päivittää. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki .
  3. Valitse haluamasi toiminto verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta:
    Asetus Toiminto
    Uusi
    Asetukset
    DNS
    Omistusoikeus
    Välitä
    Järjestä asetukset
    Kaupallista
    Vie
    Lisää
  4. Täytä vaadittavat kentät tehdäksesi muutoksia. Jokaisella vaihtoehdolla on omat vaatimuksensa.
  5. Viimeistele päivitykset valitsemalla Tallenna.

Huomautus: Kaikkien muutosten tulee voimaan 2–4 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Lue lisää verkkotunnuksista ja käytettävissä olevista vaihtoehdoista läsnäolosi luomiseen.