Verkkotunnuksen nimen määrittäminen toimimaan Bloggerin kanssa

Voit luoda ammattimaisen identiteetin Blogger®-blogillesi asettamalla sen osoittamaan johonkin meidän kauttamme rekisteröimääsi verkkotunnukseen. Sen sijaan, että antaisit Blogger-URL-osoitteesi viimeisimmän blogisi lukemista varten, vierailijat voivat käyttää oman verkkotunnuksesi URL-osoitetta. Kun esimerkiksi yhdistät kivaesimerkki.blogspot.com-blogisi www.kivaesimerkki.com-verkkotunnukseesi, vierailijasi voivat keskittyä vain verkkotunnuksesi nimeen.

Jos haluat asettaa Blogger-blogisi osoittamaan verkkotunnukseesi, sinun on määritettävä verkkotunnusten yhdistämistoiminto, joka tekee vaadittavat määritykset blogisi asetusten ja verkkotunnuksesi välille. Päivität asetuksesi Blogger-tilissäsi ja DNS-vyöhyketedostossamme:

1. Pysäköi verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää Blogger-tilisi kanssa pysäköidyillä nimipalvelimilla. Lisätietoja on kohdassa Aseta verkkotunnus seisontatilaan.
  2. Muokkaa sen verkkotunnuksen www CNAME -tietuetta, jota haluat käyttää Blogger-tilisi kanssa. Tämä päivitys opastaa selainta avaamaan Blogger-blogisi, kun vierailijasi antavat verkkotunnuksesi URL-osoitteen selaimen osoiterivillä.
  3. Seuraavaksi sinun on luotava erilliset A-tietueet kullekin IP-osoitteelle, jotka on listattu tämän Googlen ohjeartikkelin vaiheessa 9.

Saat ohjeita erillisten A-tietueiden määritykseen tutustumalla Tietueiden lisääminen tai muokkaus -osioon kohdassa DNS-hallinta . Kunkin tietueen isäntänä tulisi olla @
  4. Käyttämällä saman yllä mainitun ohjeartikkelin ohjeita voit määrittää Blogger-tilisi käyttämään verkkotunnuksesi nimeä.

CNAME-tietueen muokkaus

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.
  3. Napsauta haluamaasi verkkotunnusta ja valitse sitten DNS-vyöhyketiedosto-välilehti.
  4. Napsauta www-tietuetta.
  5. Kirjoita Osoittaa-kenttään ghs.google.com.
  6. Napsauta Tallenna, ja napsauta sitten Tallenna muutokset.

Blogger-tilin määrittäminen

1. Kirjaudu sisään Blogger-tilille.
  2. Valitse Asetukset-välilehdessä Perus.
  3. Napsauta blogin osoitteen kohdalla + määritä kolmannen osapuolen URL-osoite blogillesi.
  4. Anna osan http:// vieressä olevaan kenttään sen verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.
  5. Älä täytä mitään muista vaihtoehdoista.
  6. Napsauta Tallenna.

Tekemäsi DNS-muutokset näkyvät Internetissä 48 tunnin sisällä.

Jos haluat tietoja verkkotunnuksesi nimen välityksestä, tutustus seuraavaan: Manually forward or mask your domain or subdomain.

HUOMAUTUS: Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Blogger® on Google, Inc:n omistama rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.