Verkkotunnuksen uusimiskustannus

Voit tarkistaa verkkotunnusten uusimisten hinnat milloin vain GoDaddy-tilin kautta. Näytössä oleva uusimiskustannus on verkkotunnuksen yhden vuoden rekisteröinnille. Se ei sisällä lisäosia, kuten yksityisyyttä ja omistusoikeuden suojausta.

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Muokkaa sarakkeita verkkotunnusluettelon oikealta puolelta.
  3. Valitse ruutu kohdan Uusimishinta vieressä ja valitse OK.
  4. Tarkista verkkotunnuksen uusimisen hinta verkkotunnusluettelon Uusimishinta-sarakkeesta.

Näytä, miten tämä tehdään...

tarkista uusimiskustannus