Tarkista verkkotunnuksen uusimisen hinta

Voit tarkistaa verkkotunnusten uusimisten hinnat milloin vain GoDaddy-tilin kautta. Näytetty uusimishinta koskee yhden vuoden rekisteröintiä, eikä se sisällä mitään verkkotunnusten lisäyksiä, kuten Verkkotunnussuojausta tai Premium DNS:ää. Sen avulla voit määrittää, haluatko uusia verkkotunnuksesi vai poistaa automaattisen uusimisen käytöstä.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella oleva Sarakkeet-kuvake.
    näyttökuva sarakkeet-kuvakkeesta
  3. Lisää portfolionäkymään Uusimishinta-sarake valitsemalla sen viereinen ruutu.
    • Lisää näkymään muita sarakkeita valitsemalla sarakkeiden nimien viereinen ruutu tai poista sarakkeita poistamalla valinta ruuduista.
    • Palaa oletusasetuksiin valitsemalla Palauta oletusasetukseen.
  4. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.
  5. Tarkista verkkotunnuksen uusimisen hinta verkkotunnusluettelon Uusimishinta-sarakkeesta. Voit joutua vierittämään näkymää, jotta näet sarakkeen.