Verkkotunnuksen vaihtaminen

Voit vaihtaa Kotisivukone-tiliisi yhdistetyn verkkotunnuksen. Et kuitenkaan voi vaihtaa verkkotunnusta, joka on yhdistetty maksuttomaan palvelun Website Builder tiliin.

Huomautus: Et voi tehdä suoraan muutoksia verkkotunnukseen, jolla on SSL-varmenne. Sen sijaan sinun täytyy uusia SSL-varmenteen avain.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Kotisivukone ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Asetukset-välilehdellä Verkkotunnuksen asetukset.

Huomautus: Jos näet Julkaise-painikkeen sivun oikeassa yläkulmassa, napsauta sen vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Poistu suunnitteluohjelmasta. Näin voit palata näkymään, jossa voit valita Asetukset-välilehden.

4. Valitse yksi seuraavista:
    Muualla rekisteröidyn verkkotunnuksen antaminen
    • Napsauta Valitse jokin verkkotunnuksistani, jos haluat käyttää tilillesi rekisteröityä verkkotunnusta.
    • Napsauta Anna muualla rekisteröity verkkotunnus, jos haluat käyttää verkkotunnusta, jota ei ole rekisteröity tilillesi.
    • Valitse Luo aliverkkotunnus, jos haluat käyttää tilillesi rekisteröidyn verkkotunnuksen aliverkkotunnusta, kuten subdomain.coolexample.com.

Huomautus: Jos valitsit Anna muualla rekisteröity verkkotunnus, sinun täytyy myös ottaa yhteyttä kyseisen, niin sanotusti ulkoisen verkkotunnuksen rekisterinpitäjänä toimivaan yritykseen (muu kuin GoDaddy).

5. Napsauta OK.
  6. Valitse Muokkaa sivustoa.
  7. Valitse Julkaise.