Verkkotunnuksen vaihtaminen WordPressissä

Alla olevat vaiheet auttavat sinua päivittämään WordPress-sivustosi käyttämään uutta verkkotunnusta. Verkkotunnuksen vaihtamisen jälkeen sinun tulee ehkä myös päivittää verkkotunnus itse verkkohotellitilillä.

Jos sinulla on WordPress-hallinnan tili, voit ohittaa nämä vaiheet ja päivittää verkkotunnuksen verkkohotellin käyttöliittymässä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Napsauta Asetukset-valikkoa.
  3. Valitse Yleiset.
  4. Päivitä uusi verkkotunnus näihin kenttiin:
    • WordPress-osoite (URL)
    • Sivuston osoite
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Seuraavaksi sinun tulee päivittää verkkotunnus verkkohotellin ohjauspaneelissa. (Verkkohotelli/cPanel/Plesk)

Seuraavat vaiheet

• Jos uusi verkkotunnuksesi on rekisteröity eri tilillä tai kolmannen osapuolen kautta, sinun pitää ehkä tarkistaa IP-osoitteesi, jotta voit päivittää DNS:n.