Verkkotunnuksen välitys

Jos tililläsi on yli kuusi verkkotunnusta, näkyvissä tulisi olla Luettelonäkymä, joka näyttää tältä. Noudata tällöin ohjeita: Manually forward or mask your domain or subdomain.

Verkkotunnuksen välitys ohjaa verkkotunnuksesi kävijät automaattisesti johonkin toiseen verkkosijaintiin. Voit välittää ei-aktiivisen verkkotunnuksesi moniin eri paikkoihin.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.
  3. Valitse Käytä omaa verkkotunnusta sen verkkotunnuksen alla, jonka haluat määrittää.
  4. Valitse sitten Yhdistä olemassa olevaan sivustoon.
  5. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista verkkotunnuksesi osoittamiskohteeksi:
    • Omistamasi verkkotunnus (muut tilisi verkkotunnukset).
    • Sivustot (Tumblr, Squarespace, Weebly, jne.)
    • Sosiaalisen median sivustot (Twitter, Facebook, LinkedIn, jne.)
    • Verkkokaupat (Shopify, Etsy, jne.)
    • Mediasivustot (Flickr, YouTube, jne.)
    • Jokin muu (anna haluamasi URL-osoite).
  6. Kun olet valinnut välityskohteen, noudata vain ohjeita – joko napsauttamalla Liitä verkkotunnus -painiketta tai antamalla verkkosivuston URL-osoite.

Seuraavat vaiheet

• Tietoja välitetyn verkkotunnuksen hallinnasta:
    .
  • Jos haluat määrittää verkkotunnuksesi GoDaddy-verkkosivuston kanssa tunnuksen välittämisen sijaan, tutustu seuraavaan: