Verkkotunnuksen välitys

Välitä verkkotunnuksesi eteenpäin lähettääksesi vierailijat toiselle sivustolle, kun he vierailevat verkkotunnuksellasi. Välitys on hyödyllistä, jos sinulla on jo verkkosivusto toisaalla tai jos haluat liittää verkkotunnuksesi sosiaalisen median sivulle.

Voit katsoa lyhyen videon tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Välitys-kohdassa kohdan Verkkotunnus tai Aliverkkotunnus vierestä Lisää. Jos valitset aliverkkotunnuksen, anna aliverkkotunnus (enintään 25 merkkiä) Aliverkkotunnus-kenttään.
  5. Kohdassa Välitä kohteeseen valitse http:// tai https:// sille URL-osoitteelle, johon verkkotunnuksesi välitetään.
  6. Anna kohteen URL-osoite tyhjään kenttään. Näihin lähetämme verkkotunnuksesi vierailijat.
    • Ensimmäisen ja viimeisen merkin on oltava numero tai kirjain.
    • Pisteitä (.) tuetaan
    • Enimmäispituus on 1 000 merkkiä.
    • Peräkkäisiä pisteitä (…) ei tueta
    • Alaviivoja (_) ei tueta
  7. Valitse Uudelleenohjauksen tyyppi -kohdassa 301- tai 302-uudelleenohjaus.
  8. Valitse välitysasetukset, jotka määrittävät, miten uudelleenohjaus toimii:
    • Vain välitys: Uudelleenohjaa käyttäjän Välitä osoitteeseen -kentässä määrittämällesi sivustolle, ja kohde-URL-osoite näkyy selaimen osoitepalkissa.
    • Välitys peitteen kanssa: Uudelleenohjaa käyttäjän Välitä osoitteeseen -kentässä määrittämällesi sivustolle, ja selaimen osoitepalkissa näkyy verkkotunnuksesi, ei kohde-URL-osoite. Lisää tietosi ainakin yhtä metatunnistetyyppiä varten:
      • Otsikko: Lyhyt virke (enintään 80 merkkiä), joka näkyy selaimen välilehdellä ja hakutuloksissa.
      • Kuvaus: Sivustosi lyhyt kuvaus (enintään 150 merkkiä), joka näkyy hakukoneiden hakutuloksissa.
      • Avainsanat: Luettelo avainsanoista (enintään 500 merkkiä), jotka kuvaavat verkkosivustosi sisältöä ja tarkoitusta.
  9. Valitse Tallenna. Päivitämme verkkotunnuksesi automaattisesti GoDaddy-nimipalvelimille, jos ne eivät ole vielä palvelussamme.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

Tähän liittyvä vaihe

• Jos haluat käyttää välityksen myös verkkotunnuksesi www-versiossa, varmista, että www-CNAME viittaa kohteeseen @.

Lisätietoja

• Välityksen lisääminen ottaa DNS:ssä käyttöön mallipohjan ja lukitsee @ A-tietueen. Jos haluat muuttaa A-tietuetta, sinun on ensin poistettava välitysasetukset.
  • Kaikkia verkkosivustoja ei voi peittää. Jos peitetty verkkotunnuksesi näyttää tyhjää valkoista sivua, sinun on vaihdettava asetukseksi Vain välitys tai pyydettävä verkkohotelliltasi lupaa peittämiseen.
  • Pidä verkkotunnuksesi aktiivisena ja vältä sen vanhentumista käyttämällä automaattista uusimista.